Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

Abi o zaman GS donuyla Ulusoy TFF başkanı olarak cirit atarken nerdeydiniz? Ulusoy kelimesini duyduğunuz anda neden savunmaya geçiyorsunuz o zaman. O zamanlar neden nu nasıl lig istemem böle lig demiyordunuz lig tvnizi falan iptal etmiyordunuz :)

Ayrıca nedir bu aceleniz? Belki mahkemeden sonuç çıkmaz erkenden hüküm mü verilsin istiyorsunuz. Sonrada yok biz adalet istiyoruz falan. Hahahaha :) Bu ne çelişkilerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

@Grast: Şike yapıldığı kesin olarak kanıtlanırsa savunma alsan ne olacak?

-Aziz Bey şike yapmışsınız, bakın kanıtlar
-yok ben yapmadım başkanım, masumum
-hıı peki o zaman go go CL

bunu mu bekliyorsunuz sdfsdf

özür falan dilemiyorum tabii ki, kanıtlar ortaya dökülsün, şike kanıtı yoksa o zaman özür dilerim zaten.

Tahkim ceza verilme durumu haksız diyebilir, ama ceza verilme durumunun haksızlığı tartışılamayacak durumda olduğunda, a.k.a şike kanıtlandığında tamamen, tahkim süper lig falan diyemez Fenerbahçe'ye.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

özür falan dilemiyorum tabii ki, kanıtlar ortaya dökülsün, şike kanıtı yoksa o zaman özür dilerim zaten.

Tahkim ceza verilme durumu haksız diyebilir, ama ceza verilme durumunun haksızlığı tartışılamayacak durumda olduğunda, a.k.a şike kanıtlandığında tamamen, tahkim süper lig falan diyemez Fenerbahçe'ye.

evet nilep bize bir kez daha yargı hakkındaki engin bilgisini gösterdi lol. biri şu adama hukuk öğretsin. yarın öbür gün kendi ihtiyacı olursa kalmasın öyle, kandırmasınlar yavrucağı.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Verecek cevap bulmadiginiz her anda Ulusoy'a geri sariyosunuz.

Ulusoyun'da forumdaki avukatı geldi :) Bütün cevaplar verildi TFF başkanı fenerli dersen daha beterini örnek veririm sana. Kaldı ki adam yeni geldi ve gayet makul bir karar aldı. Yarın mahkemeden bu takımların aleyhine sonuç çıkarsa zaten değil TFF kralı kurtaramaz bu takımları. Daha ortada fol yok yumurta yokken TFF başkanı fenerli diye ağlamalar başlamış.

Bende diyorum ki Ulusoy denince neden hemen savunmaya geçiyorsunuz abi :)
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Girdiğimiz iddia Şike varmı yokmu değildi Fenerbahçe 2011-2012 sezonu süperligde olacakmı olmayacakmı yönündeydi kayıtlarda varsa bulabilirsin.

Ayrıca şike kanıtlandığında gerçek kişiler kendilerini aklamakla mükelleftir ancak Şike kanıtı demek 1. dereceden ciddi anlamda deliller bulundurmak anlamına gelir.

Gidipte bu telefon görüşmesinde tarla yeşillenmiş demişsiniz bu şikedir deme gibi bir lüksü yok kimsenin bunuda hatırlatiyim.

Örnek verdiğin konuşma bu şekilde olacaksa ve aziz yıldırım cevap olarak "Yooo" derse bu "Yooo" olarak kalır

Şike yapılmamıştır yapılmıştırın detayına inmiyorum ben Fenerbahçe bu sezon bu ligde mücadele edecek hala bunu iddia ediyorum gelecekteki kararlarda tekrar Özür dilemeni hatırlatırım neyse muhabbetinize doyum olmaz sizin eywallah
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

cok gereksiz bir mesaj olmuş bu. ve cidden merak ediyorum. trol filan değil. akrabalık, dostluk filan mı var ulusoy ile. sanki senin bu konu hakkında çok defa gördüm mesajını. haluk ulusoy nitekim pek savunulacak bir adam değil.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam barbu doğrusunu öğretsene :) ha savunma almaları gerekiyorsa alsınlar eyvallah da suç sabitse çok anlamsız yani, zira futbol kuralları ayrıdır ve şike gibi bir suçun hafifletici sebebi olamaz futbol açısından bakarsak. E federasyon da yargıdan bağımsız olduğu için futbol açısından bakmak zorunda. Dolayısıyla hiç savunma almadan da düşürse sorun olmaz(kanıtın niteliğine bağlı tabi bu). Ha yönetmeliğine göre zaten olur o yüzden savunma her türlü alınacak onun farkındayım. Ben sadece saçma buluyorum bu gerekliliği, onu belirttim hepsi bu
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha sen hala topu taca atma çabasındasın federasyon gibi... Bir nane yenmiş, federasyon etik kurulu, bazı maçlar açısından şike yapıldığına dair rapor vermiş, diğer maçlar açısından da geri kalan belgeleri bekliyoruz diyor.

Demek ki karar verebiliyorsun şu anda. Bir şike tespit etmişsin etik kurulunca. Yemiyor ki bızırı yaptırım uygulamaya. UEFA'nın %1 i ne oldu? TFF'nin kabul imzası yok mu o metnin altında?

Adamlar ligin canına okumak üzereler siz hala fener bıdı bıdı, fener kadar taş düşsün başlarına. Şike yapanlar bir daha belini doğrultamasın, beter olsunlar...

Diyorsunuz ki daha adalet bir sonuca gitmedi, federasyon özerk değil mi? Ne diyorsunuz hala siz? Federasyonun aldığı kararlar ne mahkemeyi bağlar, ne de mahkemenin aldığı kararlar federasyonu... Federasyonun üst makamı TC mahkemeleri midir ki mahkemeleri işin içine sokma çabasındasınız? Ne kadar saçma sapan spor hukuku dışı konuştuğunuzu anlamıyorsunuz. Federasyon karar verir, tahkime gidilir, tahkimden sonra da cas'a gidersin. TFF ile Adalet Bakanlığı anca yemek masasında birbirine merhaba der. Başka hiçbir işi yoktur. Sokun bunu kafanıza. TFF düşürse, Tahkim ok'lese, CAS ok'lese daha sonra suçsuz bulunsanız bile hiç bir şey de-ğiş-mez.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

toggie said:

Ulusoyun'da forumdaki avukatı geldi :) Bütün cevaplar verildi TFF başkanı fenerli dersen daha beterini örnek veririm sana. Kaldı ki adam yeni geldi ve gayet makul bir karar aldı. Yarın mahkemeden bu takımların aleyhine sonuç çıkarsa zaten değil TFF kralı kurtaramaz bu takımları. Daha ortada fol yok yumurta yokken TFF başkanı fenerli diye ağlamalar başlamış.

Bende diyorum ki Ulusoy denince neden hemen savunmaya geçiyorsunuz abi :)

Hee avukatiyim. Ortada fol yok yumurta yok diyen adam da ayda falan yasiyor olmali.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

tamam barbu doğrusunu öğretsene :) ha savunma almaları gerekiyorsa alsınlar eyvallah da suç sabitse çok anlamsız yani, zira futbol kuralları ayrıdır ve şike gibi bir suçun hafifletici sebebi olamaz futbol açısından bakarsak. E federasyon da yargıdan bağımsız olduğu için futbol açısından bakmak zorunda. Dolayısıyla hiç savunma almadan da düşürse sorun olmaz(kanıtın niteliğine bağlı tabi bu). Ha yönetmeliğine göre zaten olur o yüzden savunma her türlü alınacak onun farkındayım. Ben sadece saçma buluyorum bu gerekliliği, onu belirttim hepsi bu
Ya sabır yarabbim Suç sabitse diye birşey yok şu durumda. Suçun sabitlenmesi demek zaten savunma olmadan meydana gelemez. bunu anlataya çalışıyorum bir insanın savunmasını almadan onun suçunu alemi cihan ol sabitleyemessin hala hukukçu gibi konuşuosun burda
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
E federasyon da yargıdan bağımsız olduğu için futbol açısından bakmak zorunda. Dolayısıyla hiç savunma almadan da düşürse sorun olmaz(kanıtın niteliğine bağlı tabi bu)

Ya bak daha önce de yazdım okulda bile disiplin soruşturmasında savunma alınır. kafana göre uydurup duruyorsun bir şeyler ne kadar boş ve afaki konuşuyorsun ya. savunma almadan düşerse sorun olmaz falan ne demek hay allahım ya
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

toggie said:

cok gereksiz bir mesaj olmuş bu. ve cidden merak ediyorum. trol filan değil. akrabalık, dostluk filan mı var ulusoy ile. sanki senin bu konu hakkında çok defa gördüm mesajını. haluk ulusoy nitekim pek savunulacak bir adam değil.

Savundugumu nerden cikardin ki? Esas Ulusoy'un bu konu ile ne alakasi var aydinlatir misin bizi lutfen.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

barbu said:

toggie said:

Savundugumu nerden cikardin ki? Esas Ulusoy'un bu konu ile ne alakasi var aydinlatir misin bizi lutfen.

Akrabalık yok ateş olmayan yerden duman çıkmaz. GS'linin Ulusoy denince savunmaya geçmesi gayet normal.
Sosyal ağlarda paylaş

@Myshkin: devamınoı oku

@Grast: sen de okuduğunu anlamayı öğren.

Hukuk kurallarına göre sabit olmuyor savunma almadan onu anladık. Ben ideal olanı söylüyorum ve bu kuralın anlamsızlığından dem vuruyorum. 21. yüyzyıldayız, hd kamerayla suçu işlerken görüntülersen, montaj olmadığı da uzmanlar tarafından kanıtlanırsa, doğum kayıtların araştırılır ikizin ortaya çıkmazsa, insan klonlama da olmadığına göre, o adamın suçu sabittir, net kanıtlanmıştır. Alacağın savunma ne olursa olsun suçludur. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Ben kural anlamsız diyorum, sen kuralı bilmiyorsun diyosun. Okuduğunu anlamayı öğren yalvarıyorum, hayatta çok işine yarar bak :)
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

anlamıyorsun ki. 100 defa yazdım. dediğim gibi başka takımı tutanlar da açıkladı. hala aynı kafalardasın. nilep kafası bu direk. başkasında görmedim daha.

federasyonda suçu sabit kılacak bir delil yok. döner muhabbeti ve benzeri deliller ile suç sait kılınamaz.

ne savunma vericekler kafası çok yanlış. federasyon yargıdan ayrı karar alma yetisine sahip ama bu demek değil ki hiç bir delili kanıtlamadan, sorgulama yapmadan, savunma almadan karar versinler.

şu an adamların yapabiliceği bir şey yok. eğer küme düşürme kararı verilirse bu takımlar gidip sebebini soracak. hangi belgelere göre bu kararı verdiniz diyecek. adamlara gidip 3 porsiyon döner yemişsin. tarlalar da ekilmiş mi diceksin sebebi olarak.

bunu anlamıyorsan ben daha fazla açıklayamam yani kusura bakma.

şu an bu erteleme kararını beğenmeyenler at gözlüklerini çıkarsınlar bir zahmet ve kendileri olsa o makamda ne karar verirlerdi düşünsünler. sonra da verdikleri karara itiraz geldiğinde belge olarak ne vericeklerini düşünsünler. hala daha ben düşürürdüm ağa diyorsanız zaten cimbom old boyz ile takılın gidip.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

barbu said:

toggie said:

ben ulusoy filan demedim ki. senin mesajını gördüm. daha önceden de görmüştüm yanılmıyorsam, birden çok kez. bu yüzden yazdım. anında rage e girme lol
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Buddha sen hala topu taca atma çabasındasın federasyon gibi... Bir nane yenmiş, federasyon etik kurulu, bazı maçlar açısından şike yapıldığına dair rapor vermiş, diğer maçlar açısından da geri kalan belgeleri bekliyoruz diyor.

Demek ki karar verebiliyorsun şu anda. Bir şike tespit etmişsin etik kurulunca. Yemiyor ki bızırı yaptırım uygulamaya. UEFA'nın %1 i ne oldu? TFF'nin kabul imzası yok mu o metnin altında?

Adamlar ligin canına okumak üzereler siz hala fener bıdı bıdı, fener kadar taş düşsün başlarına. Şike yapanlar bir daha belini doğrultamasın, beter olsunlar...

Diyorsunuz ki daha adalet bir sonuca gitmedi, federasyon özerk değil mi? Ne diyorsunuz hala siz? Federasyonun aldığı kararlar ne mahkemeyi bağlar, ne de mahkemenin aldığı kararlar federasyonu... Federasyonun üst makamı TC mahkemeleri midir ki mahkemeleri işin içine sokma çabasındasınız? Ne kadar saçma sapan spor hukuku dışı konuştuğunuzu anlamıyorsunuz. Federasyon karar verir, tahkime gidilir, tahkimden sonra da cas'a gidersin. TFF ile Adalet Bakanlığı anca yemek masasında birbirine merhaba der. Başka hiçbir işi yoktur. Sokun bunu kafanıza. TFF düşürse, Tahkim ok'lese, CAS ok'lese daha sonra suçsuz bulunsanız bile hiç bir şey de-ğiş-mez.

TFF'ninde savunma alması gerekiyor. Sene olmuş 2011 sen hala holigan kafasıyla yargısız asıp kesmeye çalışıyorsunuz. Asıl bu kafayla senin ligini hukukunu ciddiye almaz hiçkimse.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

ya valla cıldırtacaksını adamı ya , ya bir takımı düşürüyorsan neden düşürdüğünü hangi delile dayanarak düşürdüğünü söylemek zorundasın arkadaşım söyleyeceksin ki karşı takımda buna karşı bir delili varsa kendini savunsun hatta cas a felan gitsin,

bugun fedarasyon beşiktaşı yada feneri duşurseydı fener ve beşiktasın bu karara karşı kendini savunma hakları olmayacaktı, cunku ortada gızlılık denen sey var, fedarasyon dusuremıyor cunku neden dusurdugunu hangı delılle dusurdugunu acıklayamaz, bunu anlamak bu kadar zormu ya
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

vaperon said:

Federasyonun aldığı kararlar ne mahkemeyi bağlar, ne de mahkemenin aldığı kararlar federasyonu...

mahkemenin kararı federasyonu bağlamaz, he arkadaşım. hadi git bi çay koy sen.

Ben onu mahkemenin şike tespit edildi kararı ile ilişkilendirmiştim. Sen diğer söylediklerime diyecek bir şey bulamadın, buradan vurmaya çalışıyorsun. Ahahaha komiksin...

Mahkeme dibine kadar şike var dese federasyon kendi içinde soruşturma açmadan düşürebilir mi klübü? HAYIR! Umarım kafan almıştır şimdi ne demek istediğimi...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...