fizban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 esh, bak sana bilmen gereken birşey paylaşiyim, insanlar aksi kanıtlanana kadar suçludur. bak mesela galatasaray hakkında da delil çıkarsa o da suçlu olur. ama şu an yok, demek ki suçsuz. delil olmaması galatasaray'ın şike yapmadığı anlamına gelmez. di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 tamam işte. bold ile yazılan yerler net. şu anda verilen, sunulan belgeler kesin karar verilecek nitelikte değil. bunun sebebi de hepsinin varsayım olması. fenerium poşetinde ne vardı. döner yeme muhabbeti nedir gibi şeylerle karar verilemez. ama daha verilmeyen veya ortaya çıkartılmayan şeyler olabilir. böyle belgelerin çıkması durumunda da kurul tekrar toplanıp karar vericek işte. delil var ama federasyon düşürmüyor. şikenin önü açılıyor rererö demenize acayip gülüyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 “Ancak dellillerin yeterli olmaması şike ve teşvik ihlali olmadığı anlamına gelmemelidir. Bu nedenle gizlilik kararı kalkıp iddianame yazıldıktan sonra Etik Kurul olarak bu dosyayı yeniden açacağız“ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 esh okuduğunu anlayamıyor hakketen. AHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 bu esh, masq ve nilepi görünce üzülüyorum ciddi ciddi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 barbu said: delil var ama federasyon düşürmüyor. şikenin önü açılıyor rererö demenize acayip gülüyorum şuan. “Ancak dellillerin yeterli olmaması şike ve teşvik ihlali olmadığı anlamına gelmemelidir.“ fişlere yazayım istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 hmm belki şey de olabilir zaten en başından beri iddaaname beklenmeli diyorlardı ona yönelik bir karar bu, ilk dediklerinin arkasında durmak istiyor da olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 esh cidden mi anlayamıyorsun yazılanları rp mi yapıyorsun? güldüm ama şimdi cidden anlamıyorsan dalga geçtim diye üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 lol biriniz delil yok diyor diğeriniz delil var ama daha da istiyorlar diyor ortayol bulun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 cavanagh said: lol biriniz delil yok diyor diğeriniz delil var ama daha da istiyorlar diyor ortayol bulun sdf fenerliler delil yok diyor. etik kurul yetersiz diyor. aradaki 7 farkı bulanı da araba veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ben şunu diyorum. gene yazicam aynı şeyi gerçi ama başka anlatma yolu yok. olsa öyle denerim. adamların federasyona verdiği belgelerde veya basına sızan belgelerde de delil diye sunulan belgeler yeterli değil. kesin bir sonuca ulaşamazsın. (federasyonun dediği bunlar, bizim basında gördüklerimiz de böyleydi gerçi ama çok fazla görmedik ne de olsa.). buna göre de federasyonun bir ceza vermemesi(verememesi) normal. hayır daha nasıl anlatayım bilemedim. adam aynı şeyleri sunuyor önümüze. ve işin komiği bold ile alıntıladığı yer benim dediğim şeyi söylüyor. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 cavanagh said: zaten en başından beri iddaaname beklenmeli diyorlardı iddianame: salak suluk gerçek yalan ne kadar delil iddia varsa bunların yazılı hale getirilip bir araya koyulması demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 yargı için yetersiz delil = delil olmaması ile aynı. bunu kafana sok. millet "aga bence böyle ya, baksana başka ne olabilir" diyip sizin gibi, "şunlara şu kadar ceza" verdik diye çıkamazlar ortaya. hani ufak falan da değilsiniz. hayat tecrübeniz bunu bilmek için yeterli diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Esh said: somut kanıt yok demek, "benim yemedi" şimdi hukuk düşünsün demek sdf. this. Mahkeme suçlu bulursa görürüz kanıt var mı yok mu düşürülmeli mi düşürülmemeli mi =) onlar da suçsuz bulursa zaten kanıt hakkaten yoktur, e düşürmesinler zaten kimseyi kanıtsız dsfsdf ayrıca şu son tartışmada Esh çok haklı, en haklı. Anlayıverin haberi doğru düzgün ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 tinu said: yahu konuşmarlada bir haltlar döndüğü açık , ama o an suç üstü yapılmalıydı, bu saçma sapan şifreli konuşmalarla fedarason küme düşüremez, net bir şey yok ortada para almış futbolcular deniyor ortada para lafları geçiyor , ee nerde para? maden çantada poşette para var neden o an yakalamadılar? tekrar ediyorum fenerli yöneticilerin bi boklar yedikleri açık, ama bu olay polıs ve savcının beceriksizliği yüzünden bu noktaya gelmiş durumda , bu telefon görüşmeleri ile küme düşürürlerse feneri fener cas a giderse , cas kararı yüzde yüz bozar, adamlar aziz yıldırımı tanımaz etmez , herifler telefon kayıtlarına bakacaklar abuk sabuk konuşmalar ne açıdan bakarsan o şekilde yorumlanabilir, sen şike gözüyle bakarsan 3 porsiyon döner , 3futbolcu demektir, ama başka türlü bakarsan dönerdir kardeşim :) bunu anlatmaya çalışıyorum, bu olay cas a taşındığında yüzde yüz düşme kararı iptal edilir, bu sorusturmadaki telefon konuşmalarına bakıldığında fenerin küme düşmesi imkansız, anca i.akın olayı yüzünden belki bir şey olabilir, etik kuruluda buna benzer bir açıklama yapmış , somut delil yok, şifreli konuşmalar var , giden gelen çantalar paralar var, ama suç üstü yok!!! çok fena boka soracak bu davanın başındaki polis ve savcılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 suç üstü olması şart değil, suçlu olmalarına yetecek kanıt hala olabilir. İddianame bi çıksın da görürüz işte. Ulan sanki bbütün suçlular suçüstü yakalanınca hapse atılıyor sadece de suçüstü yok diyosunuz dssfasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 barbu said: adamların federasyona verdiği belgelerde veya basına sızan belgelerde de delil diye sunulan belgeler yeterli değil. basına sızan belgelerin etik kurula verildiğini nereden biliyorsun? belki iddianame içinde yer alıyor onlar? bir belgenin hukuka göre yetersiz olma durumu: örnekle açıklayalım; bir olay hakkında elde bulunan bir adet telefon konuşması kaydı veya kişilerin bir yerde çekilen fotografı tek başına sunulursa bu yetersiz delil olabilir. bunu destekleyecek yan deliller var ise bu güçlü kanıt olur. somut kanıtta çanta içinde paranın verilmiş olması ve paranın takibe alınmış olması durumunda ortaya çıkar. fenerbahçelilere göre yetersizlik: "yea fotografla adam mı tutuklanır" , " banne ya gs uefayı ve super kupayı aldı ama biz 6 çektik" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Esh said: barbu said: adamların federasyona verdiği belgelerde veya basına sızan belgelerde de delil diye sunulan belgeler yeterli değil. basına sızan belgelerin etik kurula verildiğini nereden biliyorsun? belki iddianame içinde yer alıyor onlar? veya demişim zaten. bu da şu demektir. adamların federasyona verdiği belgeler + basına sızan belgeler. okuduğunu cidden anlamıyorsun sen. üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Esh said: bir belgenin hukuka göre yetersiz olma durumu: örnekle açıklayalım; bir olay hakkında elde bulunan bir adet telefon konuşması kaydı veya kişilerin bir yerde çekilen fotografı tek başına sunulursa bu yetersiz delil olabilir. bunu destekleyecek yan deliller var ise bu güçlü kanıt olur. somut kanıtta çanta içinde paranın verilmiş olması ve paranın takibe alınmış olması durumunda ortaya çıkar. fenerbahçelilere göre yetersizlik: "yea fotografla adam mı tutuklanır" , " banne ya gs uefayı ve super kupayı aldı ama biz 6 çektik" evet. peki bana bu durumdan yola çıkarak senin bildiğin ama benim veya federasyonun bilmediği somut kanıt söylermisin? dediğim gibi ben bütün kanıtları bilmiyorum. somut ya da varsayım. ama gözüken o ki sen biliyorsun bir şey. lütfen somut kanıt dediğin şeyi senin şu yazdığın şeye göre sunar mısın bizlere. son paragrafın da tam ilkokul çocuğunun tartışmanın içinden çıkamayınca çarpıtmak için çabalamasına benzemiş. tebrik ediyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 eğer federasyona teslim edilmemişlerse, basına sızan belgeler etik kurul tarafından değerlendirilmez. basına sızan belgeler idianamenin yayın yasağı içinde yer alan delillerinden olabilir. dolayısıyle etik kurula bir olay hakkındaki tüm deliller verilmemişse, doğal olarak somut kanıt oluşturamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 nileppezdel said: suç üstü olması şart değil, suçlu olmalarına yetecek kanıt hala olabilir. İddianame bi çıksın da görürüz işte. Ulan sanki bbütün suçlular suçüstü yakalanınca hapse atılıyor sadece de suçüstü yok diyosunuz dssfasdfa nilep senin bu tavrına hastayım :) bütün yorumları basına sızan telefon konuşmalarına ifadelerine göre yorum yapıyoruz diyoruz, bu delillerle küme düşüremezler ,sende her defasında başka delil olabilir diyorsun, e biliyoruz ama henüz onlar ortaya çıkmadığı için mevcut delil üzerine konuşuyoruz, bu delillere göre de belki i.akın olayı haric feneri küme düşürebilecek bir delil yok, he dediğin gibi bunun dışında deliller varsa neden savcılık tff bunları göndermedi? yani hala neyin gizliliği? yada madem çok daha somut deliller var karar alsın diye böyle abuk sabuk delilleri mi öncelikle gönderiyorlar? yani bütün bunlar size mantıklı geliyormu? bak dikkat et şike yok demiyorum %100 ortada bir pislik var , şifreli konuşmalardan belli bu, ortada şike olduğunu polisde biliyor savcıda biliyor, tff de biliyor, suç üstü yapılmadığı için somut delil yok ellerinde, olsa bu zamana kadar tff verirlerdi bu delilleri, tff bu şifreli konuşmalara bakıp şike diye yorumlarsa! ve ceza verirse, fener itiraz ederse ki edecektir, cas bu kararı bozar. esas soru şu ! neden bu olaylar dönerken suç üstü yapılabilecekken yapılmadı yada yaptırılmadı! da herşey bitmiş gitmiş paraları alan almış yemiş , ondan sonra olay başladı? esh@ karar alsın diye savcılık fedarasyona belge gönderiyor hadi siz karar verin diyor, fedarasyon ligleri erteleyip karar vericem diyor, ve sen diyorsun ki savcılık belki belgelerin hepsini göndermemiştir! mantıklı geliyormu bu sana, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 açıklama yarın mı yapılacakmış lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 bu da şu demektir esh. şu an federasyonda dedikleri gibi somut kanıt yoksa, ortaya sonradan bir şey çıkana kadar ceza vermeme kararı doğru. ilk mesajımdan beri bunu söylüyorum. sen de paso bir yerlerden alıntı yapıp benim dediğim şeyi pekiştiricek şeyler söylüyorsun. ama kendin bile bunu yazmana rağmen hala federasyon yemedi düşürmeye ondan böyle diyebiliyorsun. adamlar zaten doğru olanı yapmışlar. ortada somut kanıt yokken ceza vermemişler. hala daha gelip tartışabiliyorsun. cidden tebrik ediyorum seni haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 küheylan said: açıklama yarın mı yapılacakmış lan? evet. aslında daha ortada açıklama bile yok yani. sızan bilgiler. heralde yarın açıklama yapılıcekken de sıkmamıştır basın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 çok açık ve net savcılık ve polis bu olayda çok fena sıçtılar, ortada şike var ama bunlar beceriksizlikleri yüzünden yada engellemeler yüzünden bilmiyorum artık, ellerine yüzlerine bulaştırdılar olayı, adamlar şike yapıldığını biliyor, ama bu olaylar dönerken olayları bitirmek varken bekledikleri yada bekletildikleri için şu an sıçmış durumdalar, nasıl çıkacaklar bu işin içinden çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar