Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Özellikleri : -Markamız Smartbook -P4 2ghz -512 DDR ram (değiştirilebilir) -32/64 mb Sis 650 3d ekran kartı (paylaşımlı ram) -Sis 7012 Ses kartı -30 gb hdd (değiştirilebilir) -Dahili ethernet (sis) & 56k modem -Harici Pil (4-6 saat) -Combo Sürücü (Cdrw/dvd) (8x cdr,4x rw, 24x okuma) -Usb disket sürücü (harici) -Usb sürücü & hdd external box (harici) -Usb AverMedia kartı (harici, ama çalışmıyor tamir edilebilir belki) -4 USB girişi + Printer,kamera, monitor, tv, hoparlör vb girişleri -Siyah Deri çanta, cdleri, kabloları vb. ===1300$ = 1.950.000.000 TL ------------------------------ -pil harici, yani makinanın içinde pil yok, normal notebook pillerinden daha uzun süre dayanır + güç kaynağı görevi yapar. Yaptığınız işe bağlı olarak değişir ama 6-7 saat kesintisiz müzik dinlediğim olmuştur benim elektrik yokken ve aynı anda download yaparken. Arada bir telefon şarjı gibi full boşaltıp doldurusanız daha iyi sonuç veriyor. - Yanına değiştirilebilir yazdığım şeylerin hepsi kapaklı, sadece makinanın altından kapağı açıp yenisini takıyorsunuz oluyor (mesela 1024 ram, mesela 60 gb hdd). fanın altında da kapak var sanırım oda değişebilir ama hiç dokunmadım ona. -Ekran kartından dolayı mesla doom 3 oynayamassınız (oynanabilir belki ama yavaş olur) ama birçok oyun gayet güzel çalışıyor (mesela wow). -makinayı biraz soğuk tutarsanız hiçbir sorun olmadan 15-20 saat nonstop oyun oynarsınız :) (mesela ufak bi vantilatör çok faydalı, yada usb mini vantilatörler var). -hiç kapanmadan, restart atmadan 27 günden fazla bir süre açık bıraktım (makina full download yapıyor, bende oyun oynuyorum o esnada) hiç bir sorun olmadı. arada bir ram defrag yeterli. -yanındaki fareyi isterseniz veririm ama üstü boyanmış optik fare kim ister :p - ben izmirdeyim, almak isteyen olursa öm dan tl hesap numaramı vericem, siz parayı yatıracaksınız, kargoyla yollayacağım size (kargo masrafları sizin). kendi kutusu, köpüğü vb var zaten. -resimler: bir - iki soldaki beyaz kutu external box, içine ister normal bilgisayar hdd'i, ister dvdrw koyun usb den çalıştırır. 2. resimdeki arkada gözüken şey pili. isterseniz hoperlörleri de veririm ama eski biraz onlar, kola kapakları fiyata dahildir :) diğer aksesuarlar kutularında duruyor zaten.
Theo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 herhangibi indirim yaparsan alabilirim veya taksit falan denizlideyim ama izmire gelirim...[signature][hline]
Norak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 malesef tr sınırları içinde vaktim bitmek üzre, uniye dönücem 2-3 gün içinde. keşke geçen hafta olsaydı olurdu kesin. çünkü bunu satıp yeni komple makina almam lazım 2-3 günde yapamam. şimdilik ertelenmiş durumda satış :) en azından ben kıbrıstan dönene kadar.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sthilaryon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 yurtdışında ucuza alıp burda normal rakama satıyorsun ilginç :)[signature][hline]www.alternate-pk.com
Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 kim demiş lol kıbrısta bilgisayar vb. tr dekinin 2 katı fiyat en az. bilmeden sallamayalım. bu makina trden istanbuldan alındı zaten.
Sthilaryon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Kıbrıstaki sarılan malların %80 i kaçak ayrıca yazından çıkardım bunu bilmeden sallamaları için doğru düzgün yazsaydın bence.[signature][hline]www.alternate-pk.com
Öne çıkan mesajlar