ocolak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 arkadaslar osıde ılk defa oynuourm ve yardıma ıhtıyacım var acıcası bana yardımcı olabılecek arkadaslar msj atarsa sevınırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 pm attım ulaşırsan bana yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron Cervantes Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 wow oynuyorum ama o kadar cok sıkıldım ki varsa oyuncu kitlesi geri dönüyorum europa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ben dün nebulada başladım tekrardan ultimaya, osi nasıl sphere versiyonundan farklı mı iyi mi? runuo serverlarındaki gibi gece gündüz pvm kasmak gerekir mi yoksa bi char kasıp mis gibi aksiyon yaşamak mümkün müdür, ne kadar para ödemek gerekir oynadan çok türk var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BasMadgod Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 osi baya sabirli olman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar