DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 hadi gelmişsiniz 34 plakanızla çeşme otobanına arkanızdan 3 şerit dolusu araba gelirken ve sağınızdaki şeridin ilersi 10km boşken NEDEN ORTA ŞERİTTEN GİDİYOSUNUZ sağ şeritten gitseniz millet dalga mı geçicek? aşağılanıcak mısınız? tuzaklar mı var o şeritte? günah mı o şeridi kullanmak? pişkin pişkin saatte 100km ile orta şeridi işgal edip milleti makas yapmak zorunda bırakmak zevk mi veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 saçmalamışsın azcık çok sıcak heralde oralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Geceyse uzun far gündüz ise önüne geçip yavaşlamak, geçmeye kalktığı an abanıp gaza gitmek biraz farkındalık uyandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 sen de bomboş yol boyu orta şeridi kullanıp mutlu mesut eve gidenlerdensin sanırım. sinyal verip sağ şeride yanaşıcan boşsa, çok zor değil. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 seagle herifin birine 10 sn boyunca selektör yaptım bana mısın demedi. genç bi de çift kol sarılmış direksiyona.. arabasını çeken yazlığa sürüyor tabi bu aralar çok aşırı tepki göstermiş olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 100 km gayet yeterli ağlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Otoyol boşken sıkıntı değil istersen üstünden zıpla da, sol ve orta şeritte yoğunluk varken sağdan geçiğ tekrar sola ya da ortaya falan akmak ne bileyim amelelik geliyor, zor iş. Sol ve orta şerit trafiği yoğunsa biraz o dingillerin sağa geçmesi gerekir ama yapmıyorlar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Pasta said: 100 km gayet yeterli ağlama.doğan slx sahibi vatandaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 audi sahibiyim çok şükür ama soytarılık yapmıyorum trafikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ne diyosun ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Nereden gitmesi gerekiyordu adamın/kadının? Sol şeridi kapatmıyorsa dallamalık şu yaptığın üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 sağ şerit ağır vasıtalar için, 100km ile giden adamın orta şeritte gitmesi normal. Sen hızlı gidiyorsan sol şeriti kullanacaksın orta şeritteki trafik kurallarına uygun şekilde giden araç seni ilgilendirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 soytarılık yapan yok zaten. fiks 130 km hızla bile bi ton arabanın sağından geçmek zorunda kalıyorum bomboş yolda. sol şeritten 170-180 km ile gelen arabanın da hızını kesmek istemediğim için. ağır vasıta ile ilgili bi işaret olmadığı sürece yol boşsa en yavaş giden sağdan ondan hızlı giden ortadan en hızlı giden de en soldan gitse en hayırlısı olur. ha en sol şerit zaten sadece sollamak için kullanılmak üzere var. sağda araç yokken o şeridi kullanmamak mallık bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ne saçma konular açıyosunuz gidin kuran falan okuyun hay allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Otobanda hız limiti 120, sen baştan kaybettin abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 o hız limiti 130~ aslında, yanılma payını katarlardı eskiden, şimdi katmadıkları için 120 yazıyor. hayır son 1 aydır mı trafiktesiniz anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 %5 hata payı var göstergen tam göstermiyordur diye 130ish deil ki konumuz o değil. adam 60la gitseydi dediğin gibi sağ şeritten gitsin derdik ailecek, yol babanın değil yani herkesin kullanımına açık. Orta şeritten giden araç 100le gidiyorsa senin ona laf etmen absürd hatta benim sinirime dokundu seni gözümde öküz bi insan olarak canlandırdım bu hareketinle ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 nasıl canlandırırsan canlandır, adam 100le gitmiyor 80le gidiyordur nerden bileyim adamın hızını, yavaş gidiyor sonuç olarak. öylesine söyledim onu. ben değil arkasından gelen tüm arabalar sağından solundan geçmek zorunda kalıyor. bunu anlamayacak kapasitedeysen arabanı satıp mutfak robotu falan edin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 yol boşsa basıcan abi ne limiti.gerçi istanbuldayım ben pek boş yol yok.gece hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 DoruK said: nasıl canlandırırsan canlandır, adam 100le gitmiyor 80le gidiyordur nerden bileyim adamın hızını, yavaş gidiyor sonuç olarak. öylesine söyledim onu. ben değil arkasından gelen tüm arabalar sağından solundan geçmek zorunda kalıyor. bunu anlamayacak kapasitedeysen arabanı satıp mutfak robotu falan edin bence.sagimdan solumdan gecmesinler diye adamı keyfinden edemezsinki.trafik kurallarına uygun gidiyorsa sıkıntı senin, onun degil.sen düşüneceksin çaresini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 her şerit için belirli bir hız kuralı var da benim haberim mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 adam otobanda orta şeritte asgari hız limitin üstünde gidiyorsa bişey demen senin magandalığından ya da saygısızlığından kaynaklanıyorfur. Bunda anlaşılmayacak ne var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 110-120yle gitse, Doruk tamamen haksız olurmuş ancak çeşme otobanında gidilmez ki lan 100le sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 tabi ya, otobanı 50yle sağ ve orta şeridi işgal eden 20-30 araba bassın, otoyol tek şeride düşsün pratikte. çok mantıklı türk insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar