Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

orta şerit yaratıkları

DoruK

Öne çıkan mesajlar

hadi gelmişsiniz 34 plakanızla çeşme otobanına

arkanızdan 3 şerit dolusu araba gelirken ve sağınızdaki şeridin ilersi 10km boşken

NEDEN ORTA ŞERİTTEN GİDİYOSUNUZ

sağ şeritten gitseniz millet dalga mı geçicek? aşağılanıcak mısınız?

tuzaklar mı var o şeritte? günah mı o şeridi kullanmak? pişkin pişkin saatte 100km ile orta şeridi işgal edip milleti makas yapmak zorunda bırakmak zevk mi veriyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Otoyol boşken sıkıntı değil istersen üstünden zıpla da, sol ve orta şeritte yoğunluk varken sağdan geçiğ tekrar sola ya da ortaya falan akmak ne bileyim amelelik geliyor, zor iş. Sol ve orta şerit trafiği yoğunsa biraz o dingillerin sağa geçmesi gerekir ama yapmıyorlar =/
Sosyal ağlarda paylaş

soytarılık yapan yok zaten. fiks 130 km hızla bile bi ton arabanın sağından geçmek zorunda kalıyorum bomboş yolda. sol şeritten 170-180 km ile gelen arabanın da hızını kesmek istemediğim için.

ağır vasıta ile ilgili bi işaret olmadığı sürece yol boşsa en yavaş giden sağdan ondan hızlı giden ortadan en hızlı giden de en soldan gitse en hayırlısı olur. ha en sol şerit zaten sadece sollamak için kullanılmak üzere var. sağda araç yokken o şeridi kullanmamak mallık bence.
Sosyal ağlarda paylaş

%5 hata payı var göstergen tam göstermiyordur diye 130ish deil

ki konumuz o değil. adam 60la gitseydi dediğin gibi sağ şeritten gitsin derdik ailecek, yol babanın değil yani herkesin kullanımına açık. Orta şeritten giden araç 100le gidiyorsa senin ona laf etmen absürd hatta benim sinirime dokundu seni gözümde öküz bi insan olarak canlandırdım bu hareketinle ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl canlandırırsan canlandır, adam 100le gitmiyor 80le gidiyordur nerden bileyim adamın hızını, yavaş gidiyor sonuç olarak. öylesine söyledim onu. ben değil arkasından gelen tüm arabalar sağından solundan geçmek zorunda kalıyor. bunu anlamayacak kapasitedeysen arabanı satıp mutfak robotu falan edin bence.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

nasıl canlandırırsan canlandır, adam 100le gitmiyor 80le gidiyordur nerden bileyim adamın hızını, yavaş gidiyor sonuç olarak. öylesine söyledim onu. ben değil arkasından gelen tüm arabalar sağından solundan geçmek zorunda kalıyor. bunu anlamayacak kapasitedeysen arabanı satıp mutfak robotu falan edin bence.
sagimdan solumdan gecmesinler diye adamı keyfinden edemezsinki.trafik kurallarına uygun gidiyorsa sıkıntı senin, onun degil.sen düşüneceksin çaresini.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...