Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Gidenler bi yazsa nasıldı neler çalındı neler oldu Merak ediyoz haliyle [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 19 May 2003 10:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 gittim gördüm salladım kafamı baardım çaardım eğlendim geldim.. kendi parçalarına ek olarak slayerdan 2 parça çaldılar.. (daha fazla da olabilir.. bi black magic çaldılar onu hatırlıyorum) tarkanın bas gitarının ilk önce kabloda bişey oldu o değişti sonra yeni kablo kısa geldi galiba.. amfi düştü bozuldu.. son bi kaç şarkı öyle bassızdı yine de iyiydi.. sonra da gitti adam baget aldı eline bateriye eşlik etti.. metinin gitarı baya iyi ingilizce konuşuyo bu arada.. ayrıca baya gaza geldi bi ara adam.. tek başına çaldı bi süre güzeldi yani..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 slayer çalmaları klasik oldu zaten artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 gittim azdım hala boyun agrısı çekiyorum.Bide hemen sahnenin onundeydim.Solistle karsılıklı soyleyip kafa salladık sevindirik oldum.Basçı Tarkan sarhoş olmuş onu da korumalardan ogrendim adam amfilerin içine etti.Metin tekbaşına attığı sololarla gunu kurtardı.Neyzen de çok güzel bi solo yaptı.Yek üzüldüğüm her bi seyi attılar biralarını atmadılar[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar