Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Kaç yıl oldu fragmanları yayınlanalı ama film hakkında hiç haber yok. yada var ama benim haberim yok? ne oldu ne olacak bilenler bilgi verirse sevinirim.[signature][hline]Sam, 11 Eylül 2004 23:35 tarihinde demiş ki: horas'ın cezası tez, gazabı korkunç olacak! gölgeler içinde bir smiley,hepsini birbirine bağlayacak the one smiley! :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 yalan oldu...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Benim bilgisayarda var 2 trailerdıra.Üzülme görmediğin için ciddende yalan olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Zaten sadece trailerdı, o yüzden adı Trailer Project, amaçları trailer yapmaktı..[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Hehe! Fragman abi o... Harhar![signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ohoo nasıl iştir bu bende bekliyorum şöyle uzun bi film :P fragmanlar bende de var zaten ki yıllar önce izlemiştim doğrusu amatör bi grup için iyi iş çıkarmışlar. neyse sağolun yardımlar için..[signature][hline]Sam, 11 Eylül 2004 23:35 tarihinde demiş ki: horas'ın cezası tez, gazabı korkunç olacak! gölgeler içinde bir smiley,hepsini birbirine bağlayacak the one smiley! :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 amatör ve başarısızdı ehe. çok uğraştılar ama olmadı , ellerine sağlık ama. sanırım babun.org'dakiler yaptı trailer project'i? öyle bir duyum aldım[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar