Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Kaç yıl oldu fragmanları yayınlanalı ama film hakkında hiç haber yok. yada var ama benim haberim yok? ne oldu ne olacak bilenler bilgi verirse sevinirim.[signature][hline]Sam, 11 Eylül 2004 23:35 tarihinde demiş ki: horas'ın cezası tez, gazabı korkunç olacak! gölgeler içinde bir smiley,hepsini birbirine bağlayacak the one smiley! :horace:
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 yalan oldu...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Solomnus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Benim bilgisayarda var 2 trailerdıra.Üzülme görmediğin için ciddende yalan olmuş :)
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Zaten sadece trailerdı, o yüzden adı Trailer Project, amaçları trailer yapmaktı..[signature][hline]be exceptional!
wraog Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Hehe! Fragman abi o... Harhar![signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ohoo nasıl iştir bu bende bekliyorum şöyle uzun bi film :P fragmanlar bende de var zaten ki yıllar önce izlemiştim doğrusu amatör bi grup için iyi iş çıkarmışlar. neyse sağolun yardımlar için..[signature][hline]Sam, 11 Eylül 2004 23:35 tarihinde demiş ki: horas'ın cezası tez, gazabı korkunç olacak! gölgeler içinde bir smiley,hepsini birbirine bağlayacak the one smiley! :horace:
Head Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 amatör ve başarısızdı ehe. çok uğraştılar ama olmadı , ellerine sağlık ama. sanırım babun.org'dakiler yaptı trailer project'i? öyle bir duyum aldım[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Öne çıkan mesajlar