SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Karına niye araba alacaksın ki, mutfağınız çok mu geniş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 BUZDOLABINAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! FIRIIINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Valla babamdan kuruş almadım iş kurarken falan, sadece diplomasını aldım. Bir de bazı yerlerde son çare olarak ismini kullandım işte ben şunun oğluyum diye(bazen sormadıklarında bile :P ) Git işe gir para biriktir sonra yatırım yaparsın ayağı yalan. Git araştır çok über para gerektirmeyen bir sürü sektör var ve devlet bir sürü teşvik kredisi veriyor. ps: dasaaa babam konusunda hala sana kırgınım bu arada şimdi hatırladım O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrblack Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 abi umut verici ama bi o kadar da ustu kapali konustun, once sektoru belirlemek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar