trollface Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 selamın hello. evet düşündüğünüz şey. olaya giriyorum. ben hayattan baymış nihilist agnostik allahın belası şerefsizin tekiyim. şuan 3 yıllık yabancı uyruklu biriyle ilişkim var. aşık değilim, takılıyoruz işte. normalde çalıştığım yerden farklı olarak bi şirkete gittim orda bi kız gördüm. hoş kız, laf olsun diye ayak üstü sosyal mühendislik(hadi lan ordan) hemen kızın face'ini blog'unu filan buldum. blog'unu okuyunca kızın felsefeyle ilgilendiğini normal kafada olmadığını dahası kendime yakın bulduğumu gördüm bi an. müzik zevkimiz çokta uyuşmuyormuş gerçi :P ayrıca twiter mesajlarından anladığım kadarı ile erkek arkadaşıda var. kızla 5 dk ayaküstü boş konuşmuşluğum var. açıkçası bunu neden buraya yazdığımıda bilmiyorum. burası dert ortağım gibi oldu anlaşılan. 2 bira içerken konuşmak isterdim bunu sizinle belki daha gerçekçi olurdu. böyle çok kuru kuruya oldu. hayattan baydığım içinde çok üşeniyorum gidip erkek arkadaşı olan bi kıza yazmaya.. hatta yazmalımıyım ondanda emin değilim. blog'unu okurken "ruh ikizi" denen olguya biraz yakın gördüm. bi gaza geldim yazdım. bişiler bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bence git konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 müzik aynımış hacı affetme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Hayat senin hayatın. İstediğini yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 okumadım ama o kızdan sana yar olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 blog yazan kızdan cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 mühendis dediğin sosyal olmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trollface Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Pipet said: müzik aynımış hacı affetme hadi millet okumadıda yorum yapıo ama sende yanlış okumuşsun be hacı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trollface Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Pasta said: blog yazan kızdan cacık olmaz. çok nadir yazıyor 5 senede 15 post filan atmış. hepside derin mevzu felsefik kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 le meric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 felsefik kafaymış hacı affetme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bu arada de yi ayrı yazmayı ögren sonra felsefe yap. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trollface Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 deyi ayrı yazıyor olsam felsefe değil edebiyat yapardım. ok byes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 kadınların kafası basmaz öyle şeylere ilgi çekmek için yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trollface Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bende copy pasteçi tayfadan sandım ilk başta. hatta bende senin gibi kızların kafa basmaz diyordum ama blog'u okumaya devam edince tatmin oldum. yorumlamalar filan %90 kafası basıyor diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 kitchen management 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 esas ekantinla gel, sonra konusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 stalker of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 çıkar vur masaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trollface Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 kendim hakkımda konuşunca rahatsız oluyorum. böyle daha rahat oluyor. diğer türlü söylediklerim sosyal dengelerin erezyonuna uğramak zorunda oluyor. bu şekilde saf ve pürüzsüzce yazabiliyorum. The Invention of Lying filmindeki mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 wha-pap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ne diyosun lan sen erozyon merozyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 taşak geçmeyin diye desene adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trollface Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 o kadar efendi cevap yazdım. eşek değilsiniz ya onuda anlayın : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar