Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bence git konuş mevzusu

trollface

Öne çıkan mesajlar

selamın hello. evet düşündüğünüz şey.

olaya giriyorum. ben hayattan baymış nihilist agnostik allahın belası şerefsizin tekiyim. şuan 3 yıllık yabancı uyruklu biriyle ilişkim var. aşık değilim, takılıyoruz işte. normalde çalıştığım yerden farklı olarak bi şirkete gittim orda bi kız gördüm. hoş kız, laf olsun diye ayak üstü sosyal mühendislik(hadi lan ordan) hemen kızın face'ini blog'unu filan buldum. blog'unu okuyunca kızın felsefeyle ilgilendiğini normal kafada olmadığını dahası kendime yakın bulduğumu gördüm bi an. müzik zevkimiz çokta uyuşmuyormuş gerçi :P ayrıca twiter mesajlarından anladığım kadarı ile erkek arkadaşıda var. kızla 5 dk ayaküstü boş konuşmuşluğum var. açıkçası bunu neden buraya yazdığımıda bilmiyorum. burası dert ortağım gibi oldu anlaşılan. 2 bira içerken konuşmak isterdim bunu sizinle belki daha gerçekçi olurdu. böyle çok kuru kuruya oldu. hayattan baydığım içinde çok üşeniyorum gidip erkek arkadaşı olan bi kıza yazmaya.. hatta yazmalımıyım ondanda emin değilim. blog'unu okurken "ruh ikizi" denen olguya biraz yakın gördüm. bi gaza geldim yazdım. bişiler bişiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...