Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 eskişehirde tadım var baya iyi dondurmaları bitter falan var hepsi
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bu beşkardeşler her piyasada var zaten ya. nerye gitsen duyuosun
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 euaheah ekşideki yorumları merak ettim de, ilk bikaç entryde güldüm =)
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 barnacle said: bu beşkardeşler her piyasada var zaten ya. nerye gitsen duyuosun ahah oyle bi durum var, bide nedense genelde ya dondurma-pastane ekseninde oluyorlar.
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 aynı adam mı acaba bunlar. ya da franchising yapıyolar galiba
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mr_Hand said: euaheah ekşideki yorumları merak ettim de, ilk bikaç entryde güldüm =) fetoculuk gibi olmasın da ecnebi mekanı diyo, domuz yağı olmasın
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 BloodyBeast said: Mr_Hand said: euaheah ekşideki yorumları merak ettim de, ilk bikaç entryde güldüm =) fetoculuk gibi olmasın da ecnebi mekanı diyo, domuz yağı olmasın olsa nolcak dicem de aggro alacam şimdi. sağlıklı olduktan sonra problem yok :o gerçi yoktur da zaten. ne işi var domuz yağının dondurmada...
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 100m vienettayı kaç sn de koşarsın abi sen? geç içinde olmayan maddeler hakkında hurafe konularda konuşmayı..
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 nileppezdel said: vienetta yemeyeli çok oluyo lan çok özledim. Maraş dondurması da sucks sorry üzücü ya.
Öne çıkan mesajlar