yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 nasıl yapıyoruz video çekip, paylaşmayı? Baktım baktım bulamadım 10. ticket için de son achi kaldı. Biri bi özet geçebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 steamde de community sayfana gel orda sağp taraftaki menüde videos var. youtube accountuna linklicek hgesabını. sonra youtube daki public videolardan birini paylaş de. profit!!! mümkünse karşılığında bana bi video yolla youtube a koycak şey bulamadım saçma salak bişide koymak istemiyorum , orjinal olsun bi yerden çalma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 süpersin zamanında rift'te çektiğim saçma sapan bi vidyoyu koydum ben illa oyun video'su mu lazım? Bence çek koy nolcak, yada eğlenceden vidyo affır onu koy http://www.youtube.com/watch?v=cL_qGMfbtAk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 idm ile çek : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar