alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Merhaba Arkadaslar Evdeki sphere i admin mode nasıl alabilirim bilen varsa yardımcı olabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ne demek istediğini anlayamadım?[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 admin mod mu zhuaahzuaz cs mi kardeşim bu :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Sphere çok fazla hatayı verbose ettiği zaman sistem otomatik olarak Admin only mode'a geçer. Karakterler son oldukları durumda kalırken client'lar disconnect edilir, böylece herhangi bir hatayı bulmak bir nebze daha kolay olur ancak benim bildiğim kadarıyla bunu dışarıdan kendi istediğimiz zaman yapma şansımız yok. Admin mode ile kast ettiğin daha başka birşeyse biraz daha açıklarsan daha net bir yardım alabileceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WildGenie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Kullanıcı limitini 1 yaptığın zaman admin moda girer. Kullancı sınırı 0 olduğunda ise local debug mod olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 said: TaZmAnYaK, 19 May 2003 12:57 tarihinde demiş ki: admin mod mu zhuaahzuaz cs mi kardeşim bu :D[hline]ICQ: 4435695 *!You see that tazmanyak's yanaklar kızarmaking*[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 said: DynamicK, 19 May 2003 15:58 tarihinde demiş ki: said: TaZmAnYaK, 19 May 2003 12:57 tarihinde demiş ki: admin mod mu zhuaahzuaz cs mi kardeşim bu :D[hline]ICQ: 4435695 *!You see that tazmanyak's yanaklar kızarmaking*[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net ne alaka ya :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Saol Dom Cvp ı adım ben server ı kendimiz Admin only mode ye soka biliyoruz sanıyordum. Acıklaman için tskler. Bu arada Geveze arkadasım İsmini sölemiyim atılan msjlardan anlasılır zaten bilmemek ayıp degil ogrenmekek ayıp demısler Aslında buda yanlıs bir deyim mis Keske ukalalık yapmak ayıp deselermıs...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 bi espri yapak dedik zcdık nerelere geldi sonu ukala olduk :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar