Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 onun harici hersey calisiyor diyorsun gorunurde hic birsey calismiyor onu napicaz? asdf elinde baska monitor kablosu varsa onu dene, mumkunse analog kabloyla dene. dvi-d kablolari yapiyor bazi monitorlerle yok yukardaki cpu pin geyigi hakkaten dogruyduysa yamuk falansa gg.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 1-2 tane var öyle iade edeyim mi.fakat eski işlemciyi takıncada acılmıyor
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 sıkıntı anakartta mı acaba anakartı sökmedim dokunmadı enteresan ya çözemedim bi
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ulan 1-2 pin yamuklugu düzelirdi anasını satim bizim burdaki bilgisyarcıyı cagırdım noldugunu anlamadan yanık kokusu geldi.işlemcinin 1 pin yandı 1 pin kırıldı.anakart işlemci soketinde de minik bir kısım yandı eski psu ve işlemcii takınca calıstı problem yeni psu daydı sanırım ne yapcam şimdi iade etsem para mı alır mıyım yenisini verirler mi işlemcinin dellendim aksam aksam camdan atıcaktım vallahi aleti en bştan beri dogru yapıomusum bide kendimi sucluodum ne cünüp adammışım.nette baktım bikç kişiye daha olmus öyle takar takma yanmış
Öne çıkan mesajlar