aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bir oyuncu boyle bir ikilem yasamaz.
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 hakkaten oyun hepsinden önemli abi mac nedir :P
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 benim çocukluğumda "steam for mac" olsaydı, o yaşları hiçbir travma yaşamadan geçirirdim muhtemelen. 90larda mac kullanıcısı olmak adlı facebook grubuma destek bekliyorum..
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yahu wineskin var, kurun oynayın windows oyunlarınızı işte (uyumluluk moduna göre) :) native sürümleri de var bazı oyunların (COD4, ETQW, WoW vs vs) 64 bit MAME emülatörü bilem var, Dosbox var, Cider var, o kadar da yetim değil Mac oyun konusunda. İlla Windows derseniz kurun windows oynayın, windows'ta istediğiniz ekran kartını takabiliyorsunuz (kasa modellerde) Ama Xeon'lu PC toplayacağıma Mac Pro aldım, kontakt 4.1 le 26 kanal orkestral enstrümanı aynı anda çalıştırmayı deneyin PC de bakalım n'oluyor :P
Öne çıkan mesajlar