HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 onu kız arkadaşı olmayanlar düşünsün, ben tanışmam onlar benle tanışır http://images.sabob.com/products/images/1/Men_November_2002_Sebastian_Steele_is_the_Alpha_Male.jpeg
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ilk yazılan durumda adamların kız arkadaşı yokmuş? bu konuda yazmıyor muyduk lan? arasını okumadım şimdi.
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ya tamam lan tamam, çağır o arkadaşlarını istedikleri büyüyü yapayım. bırakıcam diyodum bu işleri lanet olsun
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 boşver dinden devam ediyoduk biz incil tevrat ve kuran. Truth is one, paths are many. lafı baya iyiydi.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 omega male'ı alpha male yapma büyüsü gelmiştir. valla delta bile olur bak.
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 artık sadece alfa erkekleri alıyo kızları. deltalara istediğiniz büyüyü okuyun alfaların guildi domine etti
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 onlarda büyü yaptırsın kardeş o zaman(evet geri kalan 10 sayfayı okumadım) ayrıca cool story bro
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ABİ HASSİKOME. AYDA OTUZ BİN KAZANIYOR ADAM.
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bu arada sormayi unuttum ya,ayda 30k ne ayak yeşil sermayeci filan mı adamlar?
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 abi ayda 30k çok mu ya? ortalama başarılı iş adamı maaşı
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Ortalama başarılı iş adamı maaşı? Ayda 13 bin euro yapar bu, brüt hesaplarsan ayda 17 bini bulur, primler hariç 204 bin euro falan yapar yıllık. "Maaş" olarak çok sağlam para bence.
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 aynen abi bana da maaş olarak garip geldi.ayda 30k gelir olabilir sağdan soldan bi şekilde de maaş çok sağlam. aylik ortalama 30k gelir diyomus zaten başta ee niye maaş dedik ki biz zaten durduk yere?
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 maas falan yoh babushlar bunlarin babalari kobi, orta capli muteahit felan soru su; kendinizi muslumanmis gibi dusunun, buyu diye birsey olduguna inanin ve bu buyunun size yapildigini hayal edin ve sunun ikileminden cikin, zina yapamiyorum diye Allah 'tan buyunun bozulmasini dilemek.. gerci su da war, elinde olsa her gece farkli biriyle yaticaxin elinde olmadigi icin Zina yapmamis, gunah islememis mi oluyorsun yani O da ayri sacmalik tabi
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 nileppezdel said: abi ayda 30k çok mu ya? ortalama başarılı iş adamı maaşı nilep türkiyesi..... çünkü o normal insanlar arasında yaşamıyor. abi sonra uyum sağlayamıyorum falan diye ağlıyorsun.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bu ne lan göy göçüren mantarı mı yedin arkadaş
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 tafircan said: gerci su da war, elinde olsa her gece farkli biriyle yaticaxin elinde olmadigi icin Zina yapmamis, gunah islememis mi oluyorsun yani O da ayri sacmalik tabi bu da ayrı bi error olmuş.. bu arada adam kısmetleri açılsın diye kasıyorlar. bundan sonra fly olmaz zaten
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 dasaaa said: nileppezdel said: abi ayda 30k çok mu ya? ortalama başarılı iş adamı maaşı nilep türkiyesi..... çünkü o normal insanlar arasında yaşamıyor. abi sonra uyum sağlayamıyorum falan diye ağlıyorsun. dalga mı geçiyon zedleppelin? senin hayallerin büyük olabilirde tahminen türkiyenin %90-95den fazlası bu maaşın altında çalışıyodur
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 o yüzdeyi daha da arttırabilirsin sanırım. artmış zaten yüzde sdf
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 kendimi musluman gibi dusundum, buyunun varligina inandim. simdi cevapliyorum.dua falan edince allah zaten bisey yapmiyo. adeta etkisiz eleman.anca oldukten sonra yakiyo falan. bu durumda senin elemanlara buyucu bulman lazim decurse atabilen. muzcu hoca falan. oyle seyler.
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ayda 30k maas, evi arabasi ve teknesi olmayan 2 cocuklu bir aile icin yuksek bi rakam degil; atasehirde 200metrekare daire: 1m. bmw 5.20d : 160k 15m tekne. : 100k bunlarin taksitlerini oderken bi yandan da 2 cocuk ozel okul parasi. : 35k ( yillik ) evin aidati arabanin bakimi teknenin marina kirasi derken, bi hesaplayin bakalim 30k ile zengin bir hayat surebiliyor muymusunuz?
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 30k maaş alan insan ben hayatımda tanımadım abi Türkiye'de.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Nilep Türkiyesinde olabilir aslında.
Öne çıkan mesajlar