odullusoru Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 yönetimin tavrından ve paticik.com sitesinden genel olarak memnun musunuz ? bu konuyu demokratikleşme babında her daim rte'ye giydiren paticik.com yönetiminden rica ediyorum, alt tarafı forum yönetiyorsunuz, bu konudan alınacak ibretler illa ki vardır, lütfen kilitleme kapatma gibi faşist işlere girişmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 olmasak ne yazar? dsfdsf ben memnunum genel olarak fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 konu kilit adam olun imza faşist admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 lan sanki inanılmaz sorumlulukları olan üst düzey bi board'dan bahsediyoruz. topik açmış bi de. tey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Genel olarak memnunum, cillop gibi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Dasaaa hariç kesinlikle tanıdıkrasi ile yönetilmek rahatsız edici fakat dağdan gelip bağdakini kovmak gibi olmasın diye gayet sesimi çıkartamıyorum. Dasaaa ayrı ama o gayet kıral adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 daha bi iki gün içinde sırf imzalarına resim koydular diye hunharca banlananlar oldu. ki bunlar binlerce mesajları olan cefakar paticik üyeleriydi. tamamen iyi niyetle adamlar imzalara resim geldi zannedip banlandılar. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 böle anket mi olur lan modlar evet dese kafadan 30 kişi falan var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Bürokrasi yavaş maaşlar geç yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mithat said: Dasaaa hariç kesinlikle tanıdıkrasi ile yönetilmek rahatsız edici fakat dağdan gelip bağdakini kovmak gibi olmasın diye gayet sesimi çıkartamıyorum. Dasaaa ayrı ama o gayet kıral adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 memnun değilseniz ne olcak, para verip mi üye oluyonuz buraya ? adam zevk almak için bile banlayabilir . her gelen bu forumu sahiplenecek kadar seviyor demek ki lan, beni banlasalar bile sorun yapmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 sen şuan yazabiliyorsan bence sıkıntı yok. go go yönetim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 odullusoru said: daha bi iki gün içinde sırf imzalarına resim koydular diye hunharca banlananlar oldu. ki bunlar binlerce mesajları olan cefakar paticik üyeleriydi. tamamen iyi niyetle adamlar imzalara resim geldi zannedip banlandılar. :'( haksız banlenenlerin hesapları açıldı tekrar. adam olanı, doğru duranı banlemiyorlar zaten. he bi de ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 sicaktan mi oluyor boyle anlamadim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ben çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 dasaaa çok eğlenceli adam abi bi fotoğrafını da göreydik iyiydi ama kendisini böyle de seviyoruz, doğmatik bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ulan sanki zorla yazdırıyorlar şurda. öyle yorumlar var ki komedi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 sanki banlenenin kafasina sikiyolar, 1 ay yazmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 yönetim klima taktırsın foruma çok sıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Fistan said: böle anket mi olur lan modlar evet dese kafadan 30 kişi falan var zaten nasıl olsun ulu manitu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 evet 15 52% hayır 7 24% rte 4 14% kk 3 10% tam şu anda rte kk oranı var. ters açıdan tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 komikli şık koymasaymışsınız keşke ya.. adam gibi sonucu almış olurduk. şimdi girsem editlesem anket bozulacak bariz. kapatıp yeniden açın desem o da olmayacak. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 dasaaa'cım osman pamukoğlu şıkkı ekleyebilir misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar