küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Geçen ay kartın kullanım süresi bitti, Antalya'da hesabımın olduğu şubeden kart istedim, Isparta'da taşındığım evin adresini tam bilmiyordum, Isparta merkez şubeye istedim. 20-25 gün oldu kart gelmedi, müşteri temsilcisi bayan bi bakalım senin kart taleplerine dedi. Adıma kullandığım kart dışında 3 tane kart çıkmış. Bi tane üniversiteli kartı falan diye bişi idi, ama hiçbirini almadım ben. Adres olarak da Antalya'daki eski evin adresi olduğundan bize de gelmemiş kartlar. Gözüken kartların hepsi de ATM kartı yalnız. Dolandırıcılık falan çıkar mı işin içinden, gerçi kartlar 2010 ve 2009'da yollanmış da, bugün kabalalık, insanların mesai sonu stresinden falan tırsıp uzatmadım konuyu şimdi aklıma takıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 garanti tüm kartları kuryenetle gönderiyor. kuryenet kesinlikle kartı bankaya kayıt ettirdiğiniz adres dışında bir adrese bırakmıyor. kesinlikle kimlik ibrazı istiyor. yani başkasına vermiş olmalarını sanmıyorum. üniveristeli kartıda extragençtir, hjerhangi bir mesaja evet filan mı dedin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 kendine uygun bi köprüaltı bul ve orda yaşamaya başla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 AtlaraFisildayan said: garanti tüm kartları kuryenetle gönderiyor. kuryenet kesinlikle kartı bankaya kayıt ettirdiğiniz adres dışında bir adrese bırakmıyor. kesinlikle kimlik ibrazı istiyor. yani başkasına vermiş olmalarını sanmıyorum. üniveristeli kartıda extragençtir, hjerhangi bir mesaja evet filan mı dedin :D yok demedim de şey olabilir diye düşündüm o aralar ben öğrenciyim bakın benden kart parası almayın diye öğrenci kimliği vermiştim. acaba onun için falan mı yolladılar diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 kart kullanım ücretleri seneye bomba gibi patlayacak; aklınızı alırlar hepsini gidip iptal ettirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 AtlaraFisildayan said: garanti tüm kartları kuryenetle gönderiyor. kuryenet kesinlikle kartı bankaya kayıt ettirdiğiniz adres dışında bir adrese bırakmıyor. kesinlikle kimlik ibrazı istiyor. yani başkasına vermiş olmalarını sanmıyorum. üniveristeli kartıda extragençtir, hjerhangi bir mesaja evet filan mı dedin :Dkuryenet işyerinde olduğu zaman kim olursa olsun teslim ediyor kartları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 merak etme hesabında 10 tl azaldığını anlayacak kadar fakirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 fakirim ki korkuyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 fastreloader said: AtlaraFisildayan said: garanti tüm kartları kuryenetle gönderiyor. kuryenet kesinlikle kartı bankaya kayıt ettirdiğiniz adres dışında bir adrese bırakmıyor. kesinlikle kimlik ibrazı istiyor. yani başkasına vermiş olmalarını sanmıyorum. üniveristeli kartıda extragençtir, hjerhangi bir mesaja evet filan mı dedin :Dkuryenet işyerinde olduğu zaman kim olursa olsun teslim ediyor kartları sokak adı degısmıs dıye bana bıle vermıyorlardı ya, illa tam elleındekı adreste, yazan kişiye vereceklermiş. deli olmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 anana babana haciz gelir. yurtdışına kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar