Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Evet Bu hafta içi bir maç yapalım dedik bakalım kimler gelebilir???[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Annmler gıcklık yapmassa gelrim bana saat 18den sonrası uygundur sefgiler dogmeat not:gelmyen bonzi badi hatta dop olsunmu?ben hariç evet...[signature][hline]If you could see the lover in me And we could join our hands together If you could see how good it could be We'll sing these stupid songs forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuştuğumuz gibi ben gelicem ama büyük ihtimal oynamam... Ama acil bişey olurda adam eksiği olursa yaparız bişeyler artık..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Bu arada kadıköyde Moda'da yapılsın diyenler bana mesaj atsın olmasın diyenlerde mesaj atsın yada ne haliniz varsa görün bee... Kadıköy Moda da olacak , sonra istenilirse terli terli gidilip bira içilicek...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Adam olmazsa gelirim belki.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ben gelemem buyuk bir ihtimal gunde 2 pakete yakin sigar aicen bi adam olarak zaten oynamak istemiyorum *pardon ben prawler yannislikla wissynin accountundan atmisim kusura bakmayin* [signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... [Bu mesaj -Wissy tarafından 12 Eylül 2004 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Arkadaşlar maçımız tamamen eğlenmek için olacak yani ciddi takılmıyıcaz...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ben gelirim.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 up edelim up up[signature][hline]If you could see the lover in me And we could join our hands together If you could see how good it could be We'll sing these stupid songs forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 E ben de gelirim yani.. :) Hala kenderlemeye attığım efsanevi gol unutulmamıştır pati çapında :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Cuma olsun bizim olsun diyorum. Gelecem diyipte gelmeyenler bonzi olsun.Moda'da olacak.Yaş sorunu yok merak etmeyin.Damsızda alıyoruz maça. Sizce doğru saat aşağıdakilerden hangisidir? a)17-18 b)19-20 c)21-22 d)22-23[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 [Bu mesaj Demon_of_Hell tarafından 13 Eylül 2004 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 gelirim. ama rakip forvetleri üzerim hehe.[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ehe yalnız her halısaha maçı kadrosu gibi olacak herhalde 5forvet 1ortasaha 1kaleci-oyuncu (defans yok)[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 cuma günü çok güzel bence,gece bana evini yurdunu acabikleck biri varsa her saate kadr oynayabilrim... malum evim edirn yakınalrında...[signature][hline]If you could see the lover in me And we could join our hands together If you could see how good it could be We'll sing these stupid songs forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 cuma 6-7 olarak netleştirelim bence saat ve tarihi. daha erkeni herkese uymayabiliyo ve daha sonrası da gece tarifesine girdiğinden daha pahalı oluyo. şimdilik gelecek olanlar: kenderleme demon estel tharkas dogmeat 5 kişiyiz 7 kişilik yer var yani şu an.[signature][hline]kender on the roof [Bu mesaj Kenderleme tarafından 13 Eylül 2004 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 fizbanım canım sende oynasana bak sana baho'da pide ısmarlarım :P[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bu arada bir ark çağırdım tanıyanlar vardır aranızda. Dogmeat yavrum gel bizde kalırsın maçtan sonra çorba yaparım :)[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 aramızda hiç mi sportif pati yok yaw???[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 biri sahayı arayıp ayartırsa iyi olur. millet maçın yeri zamanı tam olarak belli olunca daha bi ciddiye alıyo. öteki türlü olunca garanti şekilde yalan oluyo. onun için birisi alsın cuma 6-7'yi veya "valla billa takım tamamlanır kalıbımı basarım" diyosanız söyleyin ben halledeyim.[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 kendercim 5 yada 6 kişiyiz sanırım.Yani en azından 7 kişi daha lazım ben maçı alırım çarşamba maçım var zaten orada. Cuma günü 6-7 maçı alacagım. merak etmeyin[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ben eksikleri kapatirim[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Maç nerede ? :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 modada yarın saat 6-7 gibi varnmı gelen başka[signature][hline]Friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 yok ben gelmiyorum kalsın size ii eğlenceler[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 yatıı glba bu iş..... birileri bişi deisn...[signature][hline]Friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar