Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 said: Açiklama: Kredi Kart aidatı alınması -bankanızla kurumumuz arası sözleşme gereği maaşlarımız sizin bankaya yatıyor, kredi kartı ve bankkart kullanıyoruz faturalarım için otomatik ödeme talimatı sizin bankanız üzerinden yatıyor bunlara rağmen kredi kartı aidatı alındı ve 2012 için bu ücretin artacağını bildirdiniz kredi kartı ücretlerinin iade edilmesini istiyorum kolay gelsin said: Öncelikle Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. XXXX XXXX nolu Visa Maximum kartınıza yansımış olan 10 TL kart aidat ücreti kartınıza iade edilmiştir. Size daha iyi hizmet verebilmemiz için her türlü görüş ve önerinizi bizimle paylaşmanız dileği ile bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, asosyal olduğum için internet üzerinden itiraz etmiştim, işe yaramış 10 tl yerine daha mı yüksek yazsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ne kadar sürede sonuçlandı talebin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Original Message: From: [email protected] Sent: 06/07/2011 To: "[email protected]" Subject: ZİRAAT WEB ben en fazla geçen haftadır diye hatırlıyorum onların kayıtlarında 2 gün olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 teşekkür ettim, amma spam çıktı Değerli Müşterimiz, Elektronik postanız tarafımıza ulaşmış olup, en kısa sürede cevap verilecektir. Saygılarımızla, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 aahha geri almasınlar 10 lirayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 benim de öğrenci hesabımdan işbankası para kesmişti, dün bir dilekçe verdim.2 saatte geri yatırdılar parayı.gerçi 35tl kesmişlerdi, 33.33tl yatırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 2012de 20 tl ye çıkarmışlar bunu unutup alırsalar di gibi atar yapcam 100 kağıt verirler geri bir de finansbank var iptal etcem dedikçe 35 tl yüklüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 kredi kartı aidatını nasıl almıyorlar. ben oradan maaş almıyorum. otomatik ödemem de yok birde iş bankası ile aynımı bu maksimum. geçende iş bankası cihazından alışveriş yaptım puan işlememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bu da garanti wotu said: Hakli Musteri Hatti formumuzu kullanarak tarafimiza ilettiginiz 22528048 numarali mesajiniz titizlikle incelenmistir. Oncelikle alisverislerinizde Garanti Kredi kartlarini kullandiginiz icin tesekkur ederiz. Kredi karti, kart hamilinin bankadan bircok hizmet aldigi uzun sureli bir kredi iliskisidir. Kredi karti uyelik aidatlari da, kartin talebi ile baslayip kartin bulunduruldugu sure boyunca devam eden ve banka tarafindan yurutulen operasyonel faaliyetler ve cesitli hizmetlerin bedeli olarak kart hamilinden her yil bir kere ve kanuna uygun olmak uzere talep edilmektedir. Harcamalarinizi fonlayan kredi kartlari, sadece plastikten ibaret olan bir odeme araci olmayip, bircok maliyet ve yatirim kalemi ile desteklenen bir yuksek teknoloji urunudur. Sadece Turkiye’de degil tum dunyada standart bir uygulama olan kredi karti uyelik aidati, hem yasalarimiz hem de siz kart hamillerimizle imzalamis oldugumuz sozlesmeler uyarinca yasal dayanaga sahiptir. Bankamizin Bonus Card, Shop and Miles, Flexi, American Express olmak uzere musterilerimizin farkli ihtiyaclarina yanit veren farkli kredi karti programlari bulunmakta ve sunulan hizmetlere gore yillik kart uyelik aidatlari, farkli duzeylerde belirlenmektedir. Turkiye’nin ilk cipli ve cok markali kredi karti Bonus Card ayni zamanda Turkiye’nin en cok kazandiran kredi kartidir. Alisveris kartinin ozelliklerini kredi kartiyla birlestirerek puan yerine "bonus" kazanma, program ortagi magazalarda bedava ve taksitli alisveris yapabilme faydalarini sunan Bonus Card kullanicilarina bugune kadar 800 milyon TL degerinde bedava alisveris firsati sunmustur. Ucakla sik seyahat eden musterilerimiz icin gelistirdigimiz ShopandMiles ise alisverislerde ucus mili kazandiran ozelligi ile bugune kadar yaklasik 30 milyar mil kazandirmis ve yuzbinlerce musterimize bedava ucus imkani saglamistir. Musterilerimizin ihtiyaclarini en iyi kendilerinin bilecegi dusuncesiyle gelistirdigimiz Flexi Card ise, yillik kart aidati, kazanilan bonus orani gibi tum finansal ozelliklerin kart sahibince belirlenmesine imkan tanimaktadir. Tamamen kisisel tercihleri yansitan Flexi Card ile dileyen musterilerimiz yillik uyelik ucretlerini “0” TL’ye indirebilmekte veya kart ucretlerini kazandiklari bonus ile odeyebilmektedirler. Urunlerimizin bir kacini bir arada kullanmayi tercih eden musterilerimizin de ikinci kartlari icin indirimli uyelik ucreti yansitilmaktadir. Tum bunlarin yaninda Garanti Bankasi kredi karti sahipleri, Garanti Asistan, Garanti Ucus Hatti, Sehir Yasam, Arac Kiralama, Port Vale, Alisveris Sigortasi, Yurt Disi Acil Durum gibi ayricalikli hizmetlerinizden faydalanabilmektedirler. Garanti Bankasi olarak her zaman en kaliteli hizmeti ve en kazancli alisveris firsatini sunmaya calismaktayiz. Kredi karti uyelik aidatlarini siz degerli musterilerimizin ihtiyaclarini en iyi sekilde karsilayabilmek icin sundugumuz bu ayricalikli hizmetlerin bedeli olarak gormenizi rica eder, bankamizi tercih ettiginiz icin tekrar tesekkur ederiz. Kartinizi kullanmaya devam etmenizi arzu ederiz. Kartinizin iptali icin 4440333 numarali Alo Garanti Hattimizi arayabilir ya da en yakin subemize basvurabilirsiniz. Saygilarimizla, rest istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 garanti odemiyiceksen buyur iptal et demis asfafds ya "iyi" boel musteri dostu bir banka yokmu su turkiyede? bugun kart borcu yaticak, otomatik odeme talimati var ki HSBC daha yokken demirbank musterisiydik, ordan kart vardi hsbc satin aldi iste kuruldu sonra, ilk musterilerindne biriyiz turkiyede ve o zamandan beri otomatik odeme talimati var hani bugun mallar gitmisler minumum tutari yatirmis, brocun tamamini yatirmamis uyanip farketmesem hayvan gibi faiz giricek, actik telefon "artniyet keisnlikle yoktur sistem hatasidir o, sistem hatasi ekieki" seklinde bir cevap verdiler finansbank bole tecrubelerimle en kotu banka, 1 sene icinde ekstra 4-5 kart yolladilar hic sozlesme filan yapmadan, geri vermek istedik kullanmadiginzi surece aidat yok dediler, kufur eder gibi o sene 200 liraya yakin aidat cikardilar, yeni yolladikalri kartlarin hicbiri kullanilmamis filan, butun kartlati iptal edip cikiyoruz dedigimizde birikmis nakit puanlarin tamamini kestiler aidat bedeli olarak, ole les bi banka is bankasi veya yapi kredi yi denemeyi dusunuyorum, usenmeden evin butun faturalarini ve hesaplari aldiricam sirf hsbc den kurtulmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 finansbank açık ara en mezarcı banka hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 iyi banka diye bişey yok ki :) kart alırken baba adını sorarlar, bi borcun oldu mu sormaya başlarlar anne adınıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 finans iyi yine kapatcam diyince geri yüklüyo garanti direk poker oynamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bankalara çiçek satan çingeneler gibi. 20tl diyolar oha diyince hemen 10 iniyolar aynı mantık sağdan soldan ne koparırsak iyidir diyorlar sonra müşteri kızınca aman abicim ablacım al diye geri veriyorlar. hatta zorla kredi kartı falan vermeye çalışanlarda önce naza çekip sonra "aidatsız açarsanız alırım" derseniz genelde kabul ediyorlar heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar