Cermy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 öhem simdii: ya gecen gun bu longhornun demo cdsini aldim xpnin uzerıne kurdum fln (bu arada bende xphome vardi).. nese bakındım fln sonra normal xp ye donmek ıcın restart attım pcye hanı acılısta secım icin sorar ya xpmi 2000ni mi acayim diye. simdi orda artik xp home yok .. bi longhorn cıkıyo bide PE li bişey. kurtulmak istiyorum longhorn dan (en azindan simdilik :P) yardim edin ya xpmi ozledim[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 format yada longhornun uzerine xp kurmayi dene ama olmicaktir tahminen[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 denemedim ama genel olarak bu tarz işletim sistemi terfilerinde eski işletim sistemi için back-up alır alet ... biraz kurcala bişekilde bir uninstall longhorn gibi bişi bulursun sanırım ... bulamazsan 0 dan xp kuracan ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 aynı bölüme kaydetmediysen açabilmesi gerekli. açamıyorsa da geçmiş oluyor :D[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 olm bosver longhorn falan, symbian rule;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Eğer XP dosyalarının silinmediğinden eminsen XP cd si ile bilgisayarını başlatıp kurulum bölümünden kurtarmayı seçip önyükleme bölümünü tekrar yükle. Bu sayede XP'in geri gelir. Ve Xp'ni kurtardıktan sonra istersen açılış bölümüne (burası biraz kasabilir) diğer işletim sisteminin parametrelerini yükleyerek açılışta göstermesini isteyebilirsin. Ya da sil gitsin işte :P Sana kalmış.[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay elma 18.09.2004'te Saat 22:59'da MSN'den demişki : abi şunu iyi kavradım ama elma aynı gece 23:23'te de demiş ki: abi bişi daha kavradım -- eheh akıllanmayacak walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 eğer xpyi kurtarırsa muhtemelen longhornu bir daha açamaz çünkü windows'un en sorunlu bölümlerinden biri boot ve eski işletim sistemleri ısrarla yeniyi tanımaz şöyle birşey dene istersen boot.ini dosyanı bul, said: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect bu benim boot.ini örneğim, seninki de buna benzeyecektir. bunun sonuna said: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect eklersen ilk harddiskteki ikinci partitionda (d:) bir windows daha arayacaktır açmak için, listede de adını Microsoft Windows XP Professional olarak gösterecektir. hatırlamışken bu sayede orada gözükme isimlerini de değiştirebilirsin.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 hehe yok okdr kasmadim .. xpyi longhornun uzerıne bidaha kurup onemli dosyalari evdeki diger pcye attim .. sora benımkıne guzel bi format.. :D[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Keşke add/remove programs 'a bir baksaydın. Eğer upgrade olduysa kesin orda Windows Longhorn diye çıkardı sende uninstall ederdin :D Neyse olan olmuş.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Ah ah, win95in açılış menüsünde "previous version of MS-DOS" vardı. Seçince ne işletim sistemi kalırdı ne windows ne dos. Eski günler ne güzeldei beaa :)[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar