Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okul Duvarı için tavsiye?

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Okulda bir duvar boyamaya izin aldık ama maalesef içeride :)

Neyse. Efendim duvarımız beyaz bildiğiniz duvar . saten falan değil , bildiğiniz duvar :) 2m² civarı yer ayrılmış bize. Hoca ise çalışılacak resmi - deseni her ne getirirsem işte bana bıraktı.

Aklıma da hiçbişi gelmio şimdilik? Fikirlerinizi aliim?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Sosyal ağlarda paylaş

en güzel dragon olur
biraz klasik ama olsun
:)

yada kendinizi orayı çizerken resminizi çekin sonra o resime bakarak duvara onu çizin duvara çizdiğiniz kendinizin çizdiği yeride kendinizi çizin ayna hesabı git gide küçülsün[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Sosyal ağlarda paylaş

bence frpmsi cizim yapayin cunku meb tarafından yasak okulda frp. Bi durum oldugunda sicarlar aziniza. O yuzden daha masum biseyler yapın. Veya ben cok paranoyağım.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b]
Sosyal ağlarda paylaş

valla sana kaynak soyleyemicem ama sırf yıllıktan elemanlar zarar görmesin diye canavar resimlerini felan çıkardılar. soyleyeyim.[signature][hline][b]Master Yoda'dan inciler

- Be may with you force the
- danger in are you great
- Too you are anakin young, must to learn you things have many [b]
Sosyal ağlarda paylaş

yemişler bence sizi :-p
ama bence de hiç kasmayın, kuş, böcük falan çizin. başka bişeyden anlamazlar muhtemelen ordaki adamlar...[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 21 Eylül 2004 17:56 tarihinde demiş ki:
yemişler bence sizi :-p
ama bence de hiç kasmayın, kuş, böcük falan çizin. başka bişeyden anlamazlar muhtemelen ordaki adamlar...

benim deigl cucenın yıllıgına yaptılar
soyleyim yani yeme felanda deil[signature][hline][b]Master Yoda'dan inciler

- Be may with you force the
- danger in are you great
- Too you are anakin young, must to learn you things have many [b]
Sosyal ağlarda paylaş

siddete yonelik imaj yazi vb gibi seyleri yilliktan sansurler silerler tipik okul yonetimidir..de frp yasak degil meb ce felan, psikodramanin bir kolu olarak secmeli derslerde bile veriliyor bazi okullarda.

ha tutupta karizmatik tatlarda karanlik heavymetal ogeleri 40 ustu yaslardaki okul yonetiminin onune pat diye cikarinca "satanist" damgasi yemeye kadar yolu gidiyor isin ucu malesef...

bence artisti ile felan kontak varsa tatli bi grafiti iyi gider gibi eheh[signature][hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

yani elemanlar hımmm frp sagliga zararlı demiyolar ehua ne la bu sovalye iblis ne bu la kapatın okulu durum bu[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de çok isterdim ama frp vari bişi çizdirmicekler onu biliom. Kuş böcekten de gına geldi. daha önce boyanan yerler hep öyle boyandı.

Resim bile şart değil şöle hoş bi desen bile olabilir.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...