Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Okulda bir duvar boyamaya izin aldık ama maalesef içeride :) Neyse. Efendim duvarımız beyaz bildiğiniz duvar . saten falan değil , bildiğiniz duvar :) 2m² civarı yer ayrılmış bize. Hoca ise çalışılacak resmi - deseni her ne getirirsem işte bana bıraktı. Aklıma da hiçbişi gelmio şimdilik? Fikirlerinizi aliim?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 böyle kanlı manlı birşeyler çizin de okuldan atsınlar :D[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 en güzel dragon olur biraz klasik ama olsun :) yada kendinizi orayı çizerken resminizi çekin sonra o resime bakarak duvara onu çizin duvara çizdiğiniz kendinizin çizdiği yeride kendinizi çizin ayna hesabı git gide küçülsün[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deccale Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 zaten o resmi okulda çizmemizin sebebi öss öncesi bizim dışarda top oynamamız :) okul idaresi ders olarak beden vermeyince böle bi çözüm oldu ehehe. ama düzgün bişeyler çizersek de güsel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 fifa kupası çizin o kadar topa meraklı iseniz.[signature][hline]Efsane kalplerimizde yaşıyor... Ailenizin spamcısı devhochi ölmedi ölmeyecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 nuri alço başbakan yaz yada bel fıtığı yaz uyuz olduun birinin nosunu ver eh müdür bişi demz herlade :)[signature][hline]friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 "ters V" seklinde birbirletiyle caprazlanmis iki cekic yapin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bence frpmsi cizim yapayin cunku meb tarafından yasak okulda frp. Bi durum oldugunda sicarlar aziniza. O yuzden daha masum biseyler yapın. Veya ben cok paranoyağım.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: lord_elvyn, 20 Eylül 2004 22:06 tarihinde demiş ki: meb tarafından yasak okulda frp. kaynak? yada link/thread??[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 valla sana kaynak soyleyemicem ama sırf yıllıktan elemanlar zarar görmesin diye canavar resimlerini felan çıkardılar. soyleyeyim.[signature][hline][b]Master Yoda'dan inciler - Be may with you force the - danger in are you great - Too you are anakin young, must to learn you things have many [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 yemişler bence sizi :-p ama bence de hiç kasmayın, kuş, böcük falan çizin. başka bişeyden anlamazlar muhtemelen ordaki adamlar...[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: Grudge, 21 Eylül 2004 17:56 tarihinde demiş ki: yemişler bence sizi :-p ama bence de hiç kasmayın, kuş, böcük falan çizin. başka bişeyden anlamazlar muhtemelen ordaki adamlar... benim deigl cucenın yıllıgına yaptılar soyleyim yani yeme felanda deil[signature][hline][b]Master Yoda'dan inciler - Be may with you force the - danger in are you great - Too you are anakin young, must to learn you things have many [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Yabancı hocalar varsa, Osmanlı'yı falan hatırlatacak resimler yapın :)[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! _________________ -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 siddete yonelik imaj yazi vb gibi seyleri yilliktan sansurler silerler tipik okul yonetimidir..de frp yasak degil meb ce felan, psikodramanin bir kolu olarak secmeli derslerde bile veriliyor bazi okullarda. ha tutupta karizmatik tatlarda karanlik heavymetal ogeleri 40 ustu yaslardaki okul yonetiminin onune pat diye cikarinca "satanist" damgasi yemeye kadar yolu gidiyor isin ucu malesef... bence artisti ile felan kontak varsa tatli bi grafiti iyi gider gibi eheh[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 yews okul zaten bişey demese bile milli egitimde de cok genc insanlar yok hani. :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 milli eiğitimin frp hakkında ne bir uygulmasaı nede bir yönetmeliği var... yasak fln deel mebce[signature][hline]friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 yani elemanlar hımmm frp sagliga zararlı demiyolar ehua ne la bu sovalye iblis ne bu la kapatın okulu durum bu[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ben de çok isterdim ama frp vari bişi çizdirmicekler onu biliom. Kuş böcekten de gına geldi. daha önce boyanan yerler hep öyle boyandı. Resim bile şart değil şöle hoş bi desen bile olabilir.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar