asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Dial-up server konusunda birçok şey bilmek istiyorum. Bu konuda tavsiye edeceğiniz bilgisayar ortamında bir kaynak var mı? Ve test edebilmemiz için bu meraklı velede sponsor olacak var mı 4-5 ay yeter bana sonra size serverınızı iade ederim söz :) Neyse cevaplarınızı bekliyorum. Bu arada hiç yazmadığım tarzda bir uslup kullanmış olabilirim kusura bakmayın.[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Anlamadım[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 nasıl yani iss şirketimi kurcan . Ben anlayamadım tam[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 İSS şirketi kurmayacağım. İSS serverın yapılandırmasını ve idare edilmesinin nasıl yapıldığını merak ediyorum. Bu konuda döküman arıyorum. Sadece test amaçlı yani İSS şirketleşmesi olmayacak. Ama ISS hizmeti veren bir server olacak işte :) bende anlatamadım ki :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 18 Eylül 2004 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 up![signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Hiçbişey anlamadım fakat iss serverlarda her kullanıcı için 1 modeme ihtiyacın var.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Neden diye sorma,Dial-Up olduğu için. Buarada Dial-Up server nealaka ya?[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar