Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 geldi işte. kuruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Kur gel bekliyoruz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 geldim bile. haven city keşif turlarına başladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Karakter? :) hayirli olsun.[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 teşekkürler. bir mage ile başladım. önce bir alışayım sisteme. sonra esas karaktere karar veririm. her ne kadar 2 seneye yakın zamandır uo oynuyor olsak da osi'ye gelince newbie olduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 ok hosgeldin :) bol sans :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 çok sevindim sufi. Hadi hayırlı olsun :) Yakında görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Haven da nerdesin yaw. Bende ordayım haliyle. Haven bankın önünde evaluate Int kasmaya çalışan ya da Haven da ortalıkta hiding makrosu ile gezen elinde gece fenerli, kavun içi rob lu eleman benim. Arlooax The Elven Mage Now known as Cascadeur The Dark Mage [Bu mesaj Arlooax tarafından 17 May 2003 02:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Hoşgeldin Dostum.. İstersen Beraber Takılabiliris.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 sağolun tekrar :) şans bu ya, tam 750km yola çıkmama 2 saat kala gelmişti paketim :) yola çıkmadan ancak bir göz atacak vaktim oldu. neyse şimdi istanbul-konya konya-istanbul 1500km direksiyon salladıktan sonra eve döndük. akşama hiç kaçarı yok, uo şenliği yapıyorum valla. yol yorgunluğunu sonra atarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 sufi konyaya neden gitmiştin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 valide hanım oradaydı onu almaya gitmiştim. bahaneyle biraz gezeriz dedik ama zaman kısa olunca yorulmaktan başka işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 madem öyle ilki sayılmaz,tekrar hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar