Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Evet power supply yanmis.Simdi iyi bir power supply ariyorum bir tane buldum 520 watt thermaltakee var ama thermaltake internet ten buldum .peki istanbulda thermaltake urunlerini guvenilir bir yerden yani teknik servis garanti vs vs gibi seyleri iyi olan bir magza biliyormusunz.Arti power supply ynadi icin teknik servise goturdum baska power takip taktilar ama bir anda hdd den duumanlar geldi 120 gb lik hdd yandi ne yapmaliyim garantisi fln var. Bide fan ariyorum duzgun calisacak isi sorunu olmucak bole iyi sulu veya klimali fan biliyormusnz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 520 watt'a gerek yok. 350-400 watt işini görür. Kaliteli bir marka olacak tabi. Elan olur, FSP olur, Thermaltake olur.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ne için kullanacaksın bilgisayarı bilmiyorum ama 520w çok gereksiz bence. en azından ev kullanıcısı için. gerçek bir 350w genelde iş görüyor, ama sorun şu. satılan çoğu kasa 350w olarak satılıyor ama aslında değil. gerçeğini bulmak lazım. 400w ise süper. gerçi bir kaç aydır ilgilenmiyorum, bir anda abartı kaynak tüketen kartlar çıktıysa bilemiyorum. ama 520w nedir ya.. :p garantideki parçayı da alıp parçayı aldığın yere götürürsen yardımcı olurlar... genelde. bazıları yok voltaj dengesizliğinden yanmış senin suçun, yok kullanıcı hatası falan derlerse yok öyle bişi deyip tutuşturman lazım ellerine. eğer yaş ve konum olarak yüksek biriyle gidersen "tabii efendim hemen" diyorlar. mesela benim cd writer yanmıştı. ben gittim tek başıma, işte böyle böyle çalışmamaya başladı dedim. adam aldı içerde bi kasaya taktı denedi falan. 5 dk sonra arkadan dayım girdi içeri. dayım binbaşıdır. geldi, ben binbaşıyım, bi proje vardı cd-writer bozuldu yapamıyoruz dedi. adamın cevap "tabi konutanım, hemen yenisini veriyorum komunatım." orda ben tek başıma olsaydım binbir kıllık çıkarcaklardı belki de. firma adı vermiyorum, belki de sorun çıkmazdı haksızlık etmiyeyim. ama sonuçta parçayı değiştiren/garantisini veren parçanın üreticisi/ithalatçısı, parçayı aldığınız yer pek bir şey yapmıyor. anca ufak tefek sorunlar varsa tamir ediyor, onun dışında alıp ana firmaya yolluyorlar.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bence sadece power a para verme bi zaman benimde yanmıştı almaya gittiğimde bana kasa ile aynı fiyatı çektiler.benimde kasam ile sorunum vardı biraz pötürdemişti gittim 24$ a ışıklı kasa aldım adam bana power ı 25 milyona satmak istemişti bende kasa aldım. eğer fun arıyorsan kadiköyde yazıcı oğlunun orda pcgold var bilirsin orda güzel funlar var ayarlı felan.yok dediğin gibi su , klima felan arıyorsan yazıcı oğlunun biraz yukarsında bi sokak var orda yeni çıkartılar su soğutma sistemi bi türk bulmuştuya 4 ay 74 milyon taksitle satıyolar ama sadece cpu soğutması[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 peki bi liste buldum Thermaltake 520 w fazla olabilir ama power supply 300 w oldugu icin yetmedi pcm yandi cayir cayir bide fan buldum ama overlock cular icin iyi iste dah iyi sogutmazmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar