Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Eylül sonuna kadar başka bir ilde olacağımdan, oyunla ilgilenemeyeceğim. Döndüğümdede başka bir pilot almak istiyorum ama bu süre içerisinde biraz cep harçlığı çıksın diye önden satmak istedim. Zieya karakteri düşük sp madenci, kenardan kasıyordum onu. Xayder (1 Remap available): Amar bs5 %82 + Advanced Spaceship command5 %20 + gerisi göründüğü gibi) warsong nerds (1 Remap available): kısa bir süre önce isk ile, kendi forumlarından almıştım. Sıfır açtığım bir hesaba transferi yaptırdım. Adamın notunu aynen alta ekledim. -Anchor Everything -Control Max POS Weapons -Excellent Scanner -PERFECT Planetary Interaction - 5 planets current setup in Misaba -Excellent Noctis Pilot -Advanced Research -Near Max Minmatar Hauler (Can't use T2 rigs - why would you?) Yukarıdaki açıklamalar dışında, Karakteri aldıktan sonra, pvp de scout olabilmesi için, navigasyon skillerini düzeltmeye başladım. Karakter bağlantıları aşağıdadır. 49m SP Xayder 19m SP Warsong Nerds 5.3m SP Zieya (site 300.000 sp geriden geliyor sanırım. örn: xayder 49m.300k SP şuan) Ayrı ayrı fiyat vermeyeceğim, bunun yerine hepsi için ucuz birşey yazayım. 400 lira teklif fiyatı (hesap ile ilgilenilmeye başlandığında 1 hafta içerisinde 450 veren olmazsa 400 lira teklif edene verilecektir). 450 lira direk satış fiyatı. not eğer eft yerine elden almak isterseniz ankara bağcılar veya gop çevresinde buluşabiliriz. istanbulda arkadaşlarımdan birisinden alabilirsiniz ama hiç birisinin bir buluşmaya gideceğini sanmıyorum. Sizin ona yakın bir yere gitmeniz gerekir (avrupa yakasındalar). Eft ile istediğiniz anda almak isterseniz iş bankası hesabı var. Eft ile başka bankadan almak isterseniz, parayı yolladıktan sonraki iş günü içerisinde parayı görebileceğimden, hesapta gördüğümde veririm bilgileri. eft için fazladan güven arıyorsanız, forum geçmişime bakıp aynı şekilde hesap aldığımı görebilirsiniz. Arkadaş çalışıyordu, akşam parayı yolladım, 24 saat sonra karakterin bilgilerini verdi (bu paragraf tamamen gereksiz farkındayım ama yazmazsam olmaz. 2 saat pm ile "takası nasıl yapacağız" sorularılarına cevaplar vermek istemiyorum. Komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar