Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 NolaxThensbane said: Adam gayet normal ben kızınızla çıkıyorum demiş daha ne desin tanıştırmış kendini. Kızınızı 25yaşına kadar sokağa çıkarmayıp sonra görücü usulüyle mi evlendireceksiniz geniş kavramınız ne sizin blader kızını eve hapsetmeyip baskıdan sıkılıp üniye başlayınca okulun yarısına vermesine sebep olmuyosan geniş ve godoş oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 babası uyurken biz salonda yiyişiyoruz demiş birisi yukarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ben çok yaptım yalanı bizzat uydurdum. ama zaten seks yoktu gitsek nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 oha aynı şekilde 20 güne tatile gidiyoruz lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bu topik resmen milletin gövde gösterirsi yeri olmuş he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 2 opisyon var akıllı olmak lazım tabi ki kimse kızı elder geçirtmek istemez ama siz burada nasıl oh takarı akarız diyorsanız kadın kısmıda takar akar bakar keyfine, namus işi farklı bir şey. Başlık içinse ben gitmem dostum kesin birşey patlak verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 nasıl bir yalan. bu konuda inandırıcı yalan bulmak kolay değil foyasıda ortaya çıkar kolayca işin sonunda. en iyisi dürüst olup tatil için kızınızı götürebilirmiyim bey amca diye sormak.belki bu dürüstlüğünüz izin çıkmasa bile babanın size karşı güveninini sağlayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar