AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 babası izin vermedi ama , şeymalarla gidicem diye yalan söyleyip sizinle gelicek, gider misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 HER TÜRLÜ GİDERİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 yalanı uydururum, gideriz. Sene 2011, baba akıllı olsun. Evet kendi kızım olsa da hamile kalcak kadar salak olduğunu düşünmüyorsam yollarım, geniş bir insanım. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ya babasına diilde sana şeymalarla gidicem diye yalan söylerse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 babasını tatile götürürüm. parasını ruslarla yeriz. kıza yalan söylerim. babayı tehdit eder ve para sızdırırım. annesine sulanırım. gizli fotosunu çeker şantaj yaparak annesini tatile götürürüm. babasına yalan söylerim. annesinden şeymanın telefon numarasını alır, şeymaya yazarım. kıza yalan söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 yalan dolanla isim olmaz, cikarim babasinin karsisina, kizini tatile goturuyorum derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 herturlu fakat bazı babalar şeymalara gitmesinede izin vermiyor tabi ya tutarsa olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 BAK BEYIM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abi yalan büyük sıkıntı ya. geçen yıl ben gitmiştim. Pazar sabahı çıkmıştık olymposdan 2-3 arkadaşın ısrarı ile Antalya'da bi yere gitmiştik, o gün hatunun anne baba gelmiş olympos'a. el ele falan yakala anne baba bizi orda. kız sınavlara çalışıyor diye bilirlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ha sen bence tafircan'a söyle babasına ayarı versin o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 kuheylan o nasıl şanssızlık aahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 sahilde kutup ayısı yakalasa daha iyiymiş lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abi ne kadar iyi insanlarsak, bir de keyfimiz baya iyiydi ilk defa yalnız tatil falan, gelenler huzurumuzu bozdu diyorduk ki, hayatımızı kurtarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aquila said: yalan dolanla isim olmaz, cikarim babasinin karsisina, kizini tatile goturuyorum derim. ve sağ kroşe yenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aquila said: yalan dolanla isim olmaz, cikarim babasinin karsisina, kizini tatile goturuyorum derim. son sözleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ben kesin giderim ama babası bilmicek yalan söyletirim. senaryoyu kurmasında yardımcı olurum. sonrasında ise >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 maklube yiyip muhabbet edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 valla kim neyi yer simdi yeri burası değil ama ö.m atabilirim mulger kardeş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 olm adam Amerika'da aquila için dedim tabi ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 azınlıktan olmak nedense zevk veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ben tatili kızın denize sıfır villada yapıyorum valla havuz deniz akşam babasıyla rakı filan oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 babasıan karşı bükülüyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abi tamam kız arkadaşla hava atmak 80li yıllarda meşhurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 eminim burda 21 yasina gelmis, fahise disinda cinsel gecmisi olmayanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 21 yasına gelmiş cinsel hayatı olmayanlarda vardır ( living kadını bile bulamamış ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar