Sparda Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 youtube'da gezinirken tesadüfen buldum. teste girmeyi hak kazanan bir eleman detaylı şekilde video'da anlatarak oyunun dosyalarını sızdırmış. Youtube Linki: link linki gizledim 38gb dosyayı tek linke sığdıramayacağından dolayı şüpheli kategorisinde olmasından ötürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ah be abi yorumları oku en azından başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 başlığın açılış amacı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparda Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 adam client dosyalarını sızdırmış gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 veya trojan bence tekrar düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 linkin güvenliği şüpheli + manasını çözebilmiş değilim, video da e3 deki alderaan footagelarından biri zaten, kitliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar