Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tayyipten Ab'ye Rest-İç İşlerimize Karışmayın

SwZ

Öne çıkan mesajlar

said:
Vodan, 21 Eylül 2004 18:20 tarihinde demiş ki:
W3r3wolf

Ya Werewolf desek :) voic3 gibi imzama yazacağım ben de :)[signature][hline]-Alper viens au tableau.
-HASSKTRR YEAAA!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bak son kez yazıyorum.Adamların sadece bize kuralları var baskalarına yok.Gitmişsin en sonda ki cümleye cevap vermişsin.
Eger buna da aynı şekilde cevap verceksen hiç verme daha iyi,yoksa hakkında başka şeyler düşünmeye başlıyacağım[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de, adamlar senin icraatlerine göre AB'ye alacak.
İlerleme raporu vs. vs. var. Ne denmiş bize: "Böyle giderse almayız vs." Buna hakkı vardır. Çünkü dediğim gibi, icraatlere bakıyorlar.
Eğer içişlerine karışmaktan kasıt buysa, başka yaptırım yoksa, hiçbirşey diyemeyiz.
"Bu kanunlar çıkarsa ambargo koyarız hüleayn." gibisinden birşeyler varsa bilemeyeceğim tabii :)[signature][hline]-Alper viens au tableau.
-HASSKTRR YEAAA!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Adama bak ya,okadar şeye karıştı ab, onlara ses çıkarmadı,zina yasasına gelince birden resti çekiyo nedense. Aslında Tayyip'i değil,böyle aşırı dinci birisini ve partisini iktidara getiren zihniyeti kınamak lazım[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
W3r3wolf, 21 Eylül 2004 19:10 tarihinde demiş ki:
said:
Vodan, 21 Eylül 2004 18:20 tarihinde demiş ki:
W3r3wolf

Ya Werewolf desek :) voic3 gibi imzama yazacağım ben de :)

Tabiki onun Werewolf olduğunu anladım fakat nick olarak ne kullanılıyosa onunla hitap etmeyi tercih ediyorum herzaman uzun süre de baktım yanlış olmasın diye (sonra voic3 in voicthree diyolar banaa dediği gibi çıkma diye) yinede yaranamadık ya ona yanıyorm =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kiddo, 21 Eylül 2004 19:32 tarihinde demiş ki:
İcraatleremi bakıyolar. Son mesajına kadar hemfikirdik. Peh. O zaman neden 1 yılda aldılar bilmemkaç ülkeyi. Üstelik icraat dediklerinin çoğu kendilerinde yok.

İcraatini beğenmezse almama hakkına da sahip. Bize karı bir çift standart var, orası doğru, ama ilerleme raporu dediğimiz şeyde icraatin de yeri var.[signature][hline]-Alper viens au tableau.
-HASSKTRR YEAAA!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 21 Eylül 2004 19:39 tarihinde demiş ki:
Adama bak ya,okadar şeye karıştı ab, onlara ses çıkarmadı,zina yasasına gelince birden resti çekiyo nedense. Aslında Tayyip'i değil,böyle aşırı dinci birisini ve partisini iktidara getiren zihniyeti kınamak lazım

yani halkın yüzde bilmem kaçını(oyverenlerin çoğunluğunu), hatta bu forumda yazanların bir kısmını ve onların ailelerini?

bence bu halkın beyninin yıkanmasını kolaylaştıran, türkiyeyi cahilliğe ve bilgisizliğe itenleri + din sömürüsü yapanları ve aşırı dincileri kınamak, hatta başka şeyler yapmak lazım[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

Teorim:

Ülker şirketinininde bulunduğu borsadaki bazı "MÜSİAD" çı hisselerin aşırı değerlenmesi üzerine Tayyiple iç içe olan bu tarikat şirketleri ,Kasımpaşalı ,esnaf kafalı Taayip amcamızdan bu tip bir açıklama istedi ve kağıtların değerini düşürüp satış baskısı oluşturdu. Aynı zamanda ihracatçı olan bu takke şirketlerin çoğu son zamanlarda Türk Lirasının fazla değerlenmesine karşı taaruzda oldukları biliniyordu.IMF programını delemeyecek olan sayın Başbakan ancak $'ı siyasi bir manevrayla yükseltebilirdi.2 taşla 1 kuş vuracaktı yani dolar yükselecek,ihracatçılar mutlu olacaktı aynı zamanda son zamanlardaki modern atılırmlardan fazla hoşnut olmayan AKP nin kemik tabanı da tatmin edilecekti.Kendi kendinize sorun bu kadar tantanadan kim karlı çıktı ? Ama evdeki hesap çarşıya uymadı AB bu yemi yutmadı. Şark kurnazlığı duvara tosladı. Ne demişler "Türk gibi başla İngiliz gibi bitir "

Hiç bir şey tesadüf değildir.

edit: imla hataları !

[Bu mesaj Fegro tarafından 21 Eylül 2004 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Vodan, ben de biliyorum çözdüğünü de, Werewolf'u kendi kazmalığım sonucu (galiba :)) alamadım. O yüzden içimde bir ukte kaldı :)[signature][hline]-Alper viens au tableau.
-HASSKTRR YEAAA!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
December_Flower, 21 Eylül 2004 17:57 tarihinde demiş ki:
ya tayyib yalayacak tükürdüğünü orası kesin.Bana göre diretmesinin sebebi oylarını aldığı milletin ve daha da önemlisi tarikatların isteklerini yerine getirmeye çalışmasıdır.Tabi bu yasanın çıkmayacağını bildiği için de böylesine kolay rest çekiyor.Tükürdüğünü yalayacaktır,biraz daha diretip milli görüşçülerin gözünde yükselip,her zaman yaptığını yapacaktır.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu lafları da tarikatlara bağlayabildiniz ya :tebrikz: yani..
abi nedir bu?**ck tayyip ama adamın her lafına da, her topiğe garbage der gibi tarikat/islami vs demek saçma geliyor bana..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

En uzağa ben işeyecem!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kinetica, 21 Eylül 2004 20:12 tarihinde demiş ki:
said:
December_Flower, 21 Eylül 2004 17:57 tarihinde demiş ki:
ya tayyib yalayacak tükürdüğünü orası kesin.Bana göre diretmesinin sebebi oylarını aldığı milletin ve daha da önemlisi tarikatların isteklerini yerine getirmeye çalışmasıdır.Tabi bu yasanın çıkmayacağını bildiği için de böylesine kolay rest çekiyor.Tükürdüğünü yalayacaktır,biraz daha diretip milli görüşçülerin gözünde yükselip,her zaman yaptığını yapacaktır.

+1

+1[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

"İçişlerimize karışmayın" buyurmuş tayyip hazretleri.
Galiba iktidara geldiklerinden beri AB'nin ve ABD'nin buyruklarıyla binlerce yeni yasa çıkardıklarını unutmuş. Toprak satışları, özelleştirme, kamu yönetimi gibi en haayti konularda AB'nin bir dediğini iki etmeen kölesi gibi uygulayan hükümetin iç işleri anlayışı sanırım belden aşağısıyla sınırlı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...