Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish Airlines Euroleague Basketball 2011 - 2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi yuh ya oylamada resmen hile yapmış ntvspor

http://media1.ntvspor.net//c/i/cm/sonuclar.jpg

milano maccabi maçı en son barça maçını geçmişti, ne ara bu kadar fark oldu diye sorarlar.. ulan bari bişey yapıyosunuz dürüstçe yapın. yine sopcast yine sopcast..
Mesaj tarihi:
Oha. Ben baktığımda da en son yakalamak üzereydi.
Sonuçlarda bu adam etkili oldu herhalde.

said:
sencer şen 18 saat önce
israil halkımızı öldürdü siz onların maçını izlemek için can atın bravo
Mesaj tarihi:
oylama olayına facebook sayfası da dahilmiş, internet sitesi+facebook olunca barca geçiyormuş. madem ikisini toplayacaksın niye yüzde hesabı koyuyorsun internet sitesine? ayrıca benim facebook'dan filan haberim yoktu bilsem ordan da oy verirdim maccabi maçına.
Mesaj tarihi:
iyi başladık iyi. teletovic'i bole savunmaya devam edersek çok rahatlarız. ukiç'te maçı almaya gelmiş heralde bugun. gist'te fena başlamadı umarım bole devam eder.

oğuz ve kaya :( gidin abi basketbol oynamicaksanız. kanser edersiniz insanı.
Mesaj tarihi:
ilk yarıyı 36-34 önde bitirdik. teletovic'ten 14 sayı yedik. 2. yarı onu daha iyi tutmak lazım. 2. çeyreğe çok kötü başlamamıza rağmen iyi toparladık. bogdanovic baya kötü bugun. bi an önce kendine gelmeli. oğuz, kaya gibi öküz uzunlardan sora vidmar gibi doğru duzgun bi uzun resmen fark yaratıyo. sefoloşha takıma alıştıktan sora çok katkı yapıcak kesinlikle. yaptığı blok ztn farkını ortaya koydu anında. gist oynadığı bölümde iyi olsada 3 faul alması baya kötü oldu. umarım 4. faulu çabuk almazda biraz daha izleyebilirz onu. çok aşırı atletik avrupaya fazla atletikliği :D

ukiç'te çok acayip bi adam. aslan parçası adeta.
Mesaj tarihi:
bu son ikide sıfır faul atışı maçı götürdü gibi ama gayet iyi oynadı sefolosha genel olarak.
yalnız orda kaç saniye geçti faul yapana kadar ya, baya acemice oldu.
Mesaj tarihi:
69-66 14 saniye, fauller gelir herhalde bundan sonra. ama inişteydi ömer'in topu. baya kritik karar oldu şimdi bakınca.

bitti, kaybetti 69-66 fener malesef. son top garip şekilde iyi yere gitti ama kısmet yok bugün ya
  • Yeni Oluştur...