mokoko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 oyyyy ne maç ne savunma off çok acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 omfg çok şahane maç sonu lan. 6.3 saniye var 71-71 skor. inanılmaz savunma var sahada aha uzadı. şimdi diamantidis büyük kayıp cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 oha ters totem yaptım sanırım asdfdsfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 yapabilceği en iyi hucumu yaptı pana. pozisyonda vardı aslında ama zordu tabi. uzatmada cska çok daha avantajlı bence. diamantidis'in 5'lemesi çok canlarını yakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bu kadar rezil hücumlar görmedim ben, yok arkadaş cska cidden hak etmedi bu maça kazansa bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 abi inanılmaz maç oluyo ya izlemeyen çok şey kaçırdı. kirilenko'da pota altında hiç acımıyo arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 kirilenko'da durdu durdu, sıçtı sıçtı uzatma da çoştu arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 kirilenko batiste'i iğfal etti pota altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 abi molalarda arkadan "fear of the dark" çalıyo ahaha müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 sırf 4. çeyrek ve uzatmaları izledim ama kirilenko ulannn adam 5x5 çakar bu sene söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ALLLAHHHH ALLLAHHHH SDSADSF kazandı lan cska, harika bir uzatmaydı. PC başından kalktım çömeldim TV önünde kalbim çarpa çarpa izledim. Kalp krizi falan geçireceğim diye korktum bir an ya AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 darkrider'a tokat gibi cevap adfadfasfdas 2 takımda çok çok iyi savunma yaptı ama daha çok yıldızı olan takım cska teodosic'in nerdeyse hiç katkı vermediği maçı aldı işte. cska'nın farkıda bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 abi o kadar umutsuzluğa kapıldım ki, hele kasayı basmıştım birde o gidecek diye nasıl üzülmüştüm anlatamam, feci mutlu oldum ya, uzatmalardaki oyunu da harikaydı cska'nın ki herhalde haftanın en rezil 2 hücumunu yapmış olmalarına rağmen kusursuza yakın, hatta direk kusursuz savunma yaptı CSKA Kirilenko sıçtı sıçtı uzatmada kendine geldi birde cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 forma koleksiyonuma bir cska basket forması ekleme vakti geldi bugünden sonra asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 diamantidis =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 DarKRideR said: forma koleksiyonuma bir cska basket forması ekleme vakti geldi bugünden sonra asdfa ne kadar kazandın onu de sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 çok az birşey, fakat kasayı basarak girip, kazanmanın verdiği o büyük haz var ya o haz, onu kazandım işte asdfdsa parayı çekebilecek düzeye gelsin hesap, direk formayı gidip alacam ya karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Ufuk Sarıca'yla olmucak gibi bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 cska maçı güzel geçiyor ama 3. çeyrek cska ipleri eline alır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 bravo oğuz güzel çıkardın giren topu son saniyede altın madalyanı alabilirsin çembere asıldığın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Oğuz savaş'a resmen her maç sövmekten ben bıktım adam kupon yatırmaya oynuyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 o değilde Sine <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Fener elindeki maçı çok fena veriyo, 73-73 uzatmaya gitti. Yazık yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 f.ulker 85 - 83 cantu maç sonucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Neyse uzatmada savunma fena değildi de 85-83 kazandı Fener. Yalnız böyle saçma sapan işler her maç oluyo neredeyse, fena patlamaz umarım bi noktada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar