Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Third age adresinden yeni çıkacak olan lotr için pre-order verebilirsiniz.[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 oyunun türü ne acaba?[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Bu oyun PC oyunu değil. Yani konsol bölümünde açılmalıydı :) Keşke PC oyunu olsaydı tabi oda ayrı bir olay.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: Sailor, 21 Eylül 2004 18:25 tarihinde demiş ki: oyunun türü ne acaba? RPG,deus ex gibi said: LathspeLL, 21 Eylül 2004 18:34 tarihinde demiş ki: Bu oyun PC oyunu değil. Yani konsol bölümünde açılmalıydı :) Keşke PC oyunu olsaydı tabi oda ayrı bir olay. evet hayretle şimdi fark ettim ufacık minicik yazmışlar sol üste gerçi ss lerin oradada var,konsol bölümünde vardı kirlilik yarattım :)[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Öne çıkan mesajlar