Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Third age adresinden yeni çıkacak olan lotr için pre-order verebilirsiniz.[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 oyunun türü ne acaba?[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Bu oyun PC oyunu değil. Yani konsol bölümünde açılmalıydı :) Keşke PC oyunu olsaydı tabi oda ayrı bir olay.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: Sailor, 21 Eylül 2004 18:25 tarihinde demiş ki: oyunun türü ne acaba? RPG,deus ex gibi said: LathspeLL, 21 Eylül 2004 18:34 tarihinde demiş ki: Bu oyun PC oyunu değil. Yani konsol bölümünde açılmalıydı :) Keşke PC oyunu olsaydı tabi oda ayrı bir olay. evet hayretle şimdi fark ettim ufacık minicik yazmışlar sol üste gerçi ss lerin oradada var,konsol bölümünde vardı kirlilik yarattım :)[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar