Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2004-model-tamamen-orjinal-app-plaka-mat-beyaz-m-technik-42200672/detay/# almayı düşünüyorum.cabrio olması sorun çıkarmaz sitemizin kapalı otoparkı var.kimse bişey yapamaz.soruyorum sadece.cabrio bi araba olarak alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 pek anlamam da yıl 1987 diyo ama 2004 model diyo. Orayı anlamadım :D fiyat da her türlü çok gibi ikinci el için ama dediğim gibi anlamam ben pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 doğum yılını yazmış galiba sdfs. ben baya baktım cabrio olayına da başka araban yoksa çok gereksiz. sadece bişey yapmaları değil yağmur geçiriyo gürültülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 bi arabamız daha var da genelde babam kullanıyo işte.2.el için fiyatı çok olmuş konusunda haklısın.tekrar baktımda fiyatı harbi uçukmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 en sevdiğim kasa fakat 70 milyar yavaş yaklasık 7-8 senelik ve 100 bindeki arabaya 70 milyar veren camdan atlasın bir araba derken üst sınıf araçları ayrı tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 abi ne önerirsin bana? bi de bu hardtop olayı nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar