gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 yav başlık saçma oldu ama neyse konuya gireyim Bana 3 tane Logitech MX500 mouse lazımdı ablam getiricekti ama sadece bir tane almış şimdi 2 tane daha gerekli Türkiyeden aldığım zaman Amerikadakı fiyatın 3 katı fln oluyor (Amerikada 35,türkiyede 94 dolar). Şimdi buralara bakıp kendisi yada tanıdığı amerikada oturan. Yakın zaman içinde Türkiyeye dönücek vede yanında 2 tane mouse getirebilicek birileri varmı yokmu öğrenmek istedim.. eğer birileri çıkarsa çok makbule geçcek ve süper olucak. Ha çıkmazsa www.amazon.com.uk dan türkiyeye nasıl getirtiriz fln birilerinin bana öğretmesi lazım türkiyeye gelmiyor fln diyorlardı Bir şekilde halletmem lazım yardımlarınızı bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Londra'da tanıdık var ama şimdi aramıom kaç yıldır iş içinde aramazki[hline] [Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ablam ing de[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 www.amazon.co.uk İngiltere içine kargoyu bedava yapıyorsa öyle yapabiliriz Birde Ablan ne zaman gelir Türkiyeye? Bide direk burdan söylesek kargo parası ne kadar olur bi fikri olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 walla bak gonderır kargoyla ucuz kargo war 3 pound mu ne ama gıdıp uzak yerden alıyosun yane evıne yakın olabılır avrupa yakasında bıyerde tam bılmıyorum bıde vergı alıyolar ama hazıranda gelebılır[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar