keldron Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 İbrahim'e Bank Asya futbolcusudur denmiş sonrasını okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 aktiftablet said: İbo'ya çirkef, kasap demişler sonra görüşe saygı duymamak olmuş. Görüş belirtmek başka bişey, bir gerçeğin tam tersini söylemek başka. İbo'nun hiç de kasaplık faulü yok. İbo'yla ikili mücadelede sakatlanan adam hatırlamıyorum. İbo'nu kırmızı kart gördüğünü hatırlamıyorum, hatta sarı kart bile çok çok az. Şanına yaraşır bi jübile yapılmalı. ben bütün kariyerinde ibo'nun fener ile yapılan süper kupa finalinde kırmızı kart gördüğünü hatırlıyorum. 2. kupaydı galiba, onda da adam bayağı sinirlenmişti, en son kazım'aydı sanırım kendini yere atıp rol yapmaya başlamıştı. Kalk kalk diye yanına gitmişti zaman geçirmesin diye de kazım ters bir hareket yapınca ibo vurmuştu sanırım, kırmızı görmüştü diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar