GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Bu haberimiz ABD'den. Sihirbaz David Blane, 6 ton ağırlığındaki buz kütlesinin içinde 58 saat kalmayı planlıyormuş. Vücuduna uygun bir şekilde kesilmiş buz kütlesinin içinde yaşamaya çalışacak olan sihirbaz, sadece bot ve pantolon giyecekmiş. Sihirbaz, kendisini dokunarak ve izleyerek destekleyenlerden güç alacağını ifade etmiş. Bu sihirbazımız daha önce de bir tabut içinde 7 gün sadece su ile beslenerek yaşamış ve bunu kendisini ziyaret edenlere borçlu olduğunu söylemişti. Ha unutmadan, buz içindeyken de, bir hortum aracılığıyla alacağı su ve hava ile yaşayacak. Başarıp başaramadığını bilmiyorum ama, gereksiz bir deneme! Ne gerek var, neyi ispatlıyorsun?...Emre Kaynak: Hürriyet Gazetesi.[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 adamın şeyi donar la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Adamın denemesinden çok senin gazeteyi buraya taşıman gereksiz olabilirmi? Tek bir thread altında yayınlasan bütün bu haberlerini?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ohaaa ben 2 san1ye soguk suda duramiom herife baq bea[hline]Nerede nerede diyip turkce rap nerede nerede diyenlere benden bir hediye soyulmaya benzemez bu gozlerim kapali istanbulu dinliorum Bazen ruyalarina giren adam hani Jan Claude Vandamme gibi heryerimde kas yoq belki Gercekleri duyun haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ben 12 saat falan kalırım ama 58 oha be![hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar