Core Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: Sarevoq, 20 Eylül 2004 15:03 tarihinde demiş ki: keske :) ama scriptler aynı diyebilirim bir sunucu acmak uzereyim ev1serversdan makina aldım sorunsuz sekilde acılmasini istiyorum. iddia ediyorum ki xhearon la kesinlikle bir iliskin var. Xhearonda scriptsel bir sorun oldugu anda ayni sorunu ser bu foruma yaziyorsun. bircok ornegi dbde duruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarevoq Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 devam et iddia etmeye. scriptleri aynen bende var servermatrix'den bir makina almak uzereyim maksadim buglarin kalmaması. degisik bir mantık pek anlayamadım degisik buglar.[signature][hline]feel the POWER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 nasil halletigini yazsanda o konuda problemleri olanlarda yararlansa iyi olur.[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar