Sarevoq Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Kullanılan Runebook'ta ilkdefa karsilastigim bir bug bulunmakta fakat cozemedim sorun $u ; Runebook'u birkereden fazla tikladigimizda recall olunacak yeri tikliyoruz sonra karsı taraf recall olana vursada spell atsada recall bozulmuyor. 3 runebook scripti denedim farklı olan bu artık sanırım magery ile alakalı olsa gerek yani fizzle edilmiyor runebooktan recall olu$u sizce mageryden kaynaklanan sorun nedir ve nasıl bir cozum bulabiliriz?[signature][hline]feel the POWER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 runebook acildiginda (on=@dclick) kisiye src.action -1 ve fizzle komutunuz neyse onu verin (src.fizzle vs.) gibi..[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarevoq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ON=@DClick SRC.SOUND=85 if () src.FINDID.i_rb_delay.REMOVE src.FINDID.i_rb_delay2.REMOVE src.EVENTS -e_x_breakspell src.f_fizzle o ayarlanmı$ durumda zaten ama hala bug tekrarlanabilmekte.Bu arada sphere versionu 55r3rc3. [signature][hline]feel the POWER! [Bu mesaj Sarevoq tarafından 20 Eylül 2004 10:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarevoq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bilgisi olan bir arkadas destek verse?[signature][hline]feel the POWER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ON=@DClick SRC.SOUND=85 src.FINDID.i_rb_delay.REMOVE src.FINDID.i_rb_delay2.REMOVE src.EVENTS -e_x_breakspell src.f_fizzle birde bunu dene.[signature][hline]aLacan çembere verecen kurşunu | rqm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarevoq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 if ( bunu kaldirinca sizce sorun hallolucakmi ?[signature][hline]feel the POWER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bu sarevoq arkadasimiz xhearon developere heralde.. yazdigi butun sorunlar xhearon serverinin sorunlari.. :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarevoq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 keske :) ama scriptler aynı diyebilirim bir sunucu acmak uzereyim ev1serversdan makina aldım sorunsuz sekilde acılmasini istiyorum.[signature][hline]feel the POWER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 abi bilmiyosun bari açma be.. yürümez abicim sana yazık olur.. adam gibi öğren oyle aç.. neyse muhtemelen nbl scp si kullanıosun. eger oyleyse bunu [EVENTS e_x_breakspell] in altına yapıştır. aralara yapıştırma hea.. hemen altına yapıştır. zaten nbl deilse runebookundakı eventlerı bılemem asagıdaki findidlerdeki itemların id sini de bilemem onuda kendın uydur ustune. ama bunu koycaksın ON=@GetHit IF !() SYSMESSAGE zattur zuttur oldun FINDID.i_rb_delay.REMOVE FINDID.i_rb_delay2.REMOVE EVENTS= -e_x_breakspell f_fizzle ENDIF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarevoq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 allah allah sende cok biliyorsun? zaten oyle arkadasım.[signature][hline]feel the POWER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarevoq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 allah allah sende cok biliyorsun? zaten oyle arkadasım.[signature][hline]feel the POWER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bana bak ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum.. iki gun sonra bır bug falan cıkacak yapamıcan serverda apışıp kalacan.. aldıgın elemanlara nereye kadar guvencen?? ustelık nereden bılıyım zaten oyle oldugunu oyleyse adam gibi soylersın başka cozum buluruz.. neyse sana yardım edende kabahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ya başlarım yapacagınız işe ben yardımcı olmaya çalışıyorum. zorla açma dicek halim yok. eger olsayda neyse diip yardım etmezdim.. sadece bir onerıydı benımkısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarevoq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ben sadece bir cevap bekliyorum okadar yardımcı olsun yeter.[signature][hline]feel the POWER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 cevabı ben verebilirdim fakat boyle yardımlaşma olmaz.. sen cok biliyorsun sanki gibi bir cevap olurmu ya.. senden cok daha fazla bildiğim kesin.. mike yardım etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarevoq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Chernobel orada hakaret edercesine yazı yazmıssın daha usluplu bisi beklerdim cevabına malesef oyle yaklasabildim yardım edicek eder etmiyecekte genede sagolsun.[signature][hline]feel the POWER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 neyse salla. ben sadece biraz daha gelişip öyle açmanı önerdim sen bilirsin. neyse.. [Bu mesaj Chernobel tarafından 20 Eylül 2004 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarevoq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 su soruna cevap verebilicek birisi yokmu?[signature][hline]feel the POWER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 nbl scp simi kullanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarevoq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 cQ ninki evet.[signature][hline]feel the POWER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 cQ?? Nebula demek istemiştim.. Sanırım sorunun runebookla giderken vurulunca fizzle olmuyor..bunun için runebook ve magery ile ilgili scpleri gormem lazım herhangı bırısınde olabilir.. runebookun buttona basınca gidiş bolumunde bir memory itemı cantasına dusmesı lazım.. bu ıtemında scp si bulunca (biraz aşada) on=@equip bolumunde bir event vermesi lazım.. bu eventi bulunca (biraz aşada) on=@gethit olması lazım. bu gethitin altına yukarda belirttigim itemları silici komut ve eventi silici komut yazmalısın.. dahada yapamazsan ozelden ulaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 [EVENTS e_x_breakspell] ON=@SpellCast IF !( ) SYSMESSAGE Basaramadiniz. FINDID.i_rb_delay.REMOVE FINDID.i_rb_delay2.REMOVE EVENTS= -e_x_breakspell SOUND=92 ENDIF ON=@GetHit IF !( ) SYSMESSAGE Konsantrasyonunuzu kaybettiniz. FINDID.i_rb_delay.REMOVE FINDID.i_rb_delay2.REMOVE EVENTS= -e_x_breakspell SOUND=92 SRC.ACTION=-1 ENDIF ON=@Hit IF !( ) SYSMESSAGE Konsantrasyonunuzu kaybettiniz. FINDID.i_rb_delay.REMOVE FINDID.i_rb_delay2.REMOVE EVENTS= -e_x_breakspell SOUND=92 SRC.ACTION=-1 ENDIF ON=@Death FINDID.i_rb_delay.REMOVE FINDID.i_rb_delay2.REMOVE EVENTS= -e_x_breakspell SOUND=92 ON=@SkillStart IF !( ) SYSMESSAGE Basaramadiniz. FINDID.i_rb_delay.REMOVE FINDID.i_rb_delay2.REMOVE EVENTS= -e_x_breakspell SOUND=92 SRC.ACTION = -1 EVENTS= -e_x_breakspell ENDIF[signature][hline]Xaelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 nbl scp sini yapıştımana gerek yoktu :D zaten sorun başka yerden cıkıyor muhtemelen. yani bu break eventini player almıyorki, bu event işe yarasın!! neyse yapar belki [Bu mesaj Chernobel tarafından 20 Eylül 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: UnKnownTR, 20 Eylül 2004 14:56 tarihinde demiş ki: bu sarevoq arkadasimiz xhearon developere heralde.. yazdigi butun sorunlar xhearon serverinin sorunlari.. :-D bu adamın xhearon ile alakası yok fakat aynı sorunlar olması o shardın dev. olduğu anlamına gelmez. xhearon shardındaki herkesi tanırım alakası yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarevoq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 neyse sorun halloldu[signature][hline]feel the POWER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar