Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YeFeLe Guild Başlığı - Stormscale - Horde - Eu (Yeni!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Musallat said:

nomsaR said:

yozgat fen lisesi

İsim biraz genele hitap ediyor olsaydı daha kolay oyuncu bulurdunuz sanırım, ama tercihtir tabi, başarılar(tu)

teşekkürler :D :D :D xD xDX
Mesaj tarihi:
Yozgat' ta fen lisesi mi varmış ya :) Guild isminin çok uzun bir hikayesi var aslında, ama okumayacağınızı bildiğim için sadece özet geçiyorum. YeFeLe YFL nin türkçe okunuşunun açılımıdır. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur. Bu arada tek eksiğimiz 1 warlock 1 de holy priest ama casual arkadaşları da bekleriz.
Mesaj tarihi:
ElectronicPanda said:

Yozgat' ta fen lisesi mi varmış ya :) Guild isminin çok uzun bir hikayesi var aslında, ama okumayacağınızı bildiğim için sadece özet geçiyorum. YeFeLe YFL nin türkçe okunuşunun açılımıdır. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur. Bu arada tek eksiğimiz 1 warlock 1 de holy priest ama casual arkadaşları da bekleriz.

Yumatu gibin bir şeymi, Yumatu diye marka vardı japon gibin duruyordu da yusuf mahmut tuncer ın kısaltımasıydı..

YFL 'de Yusuf Fatih Levent gibi bi şey mi
Mesaj tarihi:
ElectronicPanda said:

aslında atılan ilk postta YFL nin anlamı açık ve seçik anlatılmıştı, şaşırdım doğrusu.

Valla ben postu okumuştum uzun uzun, ama guild adıyla ilgili bişey çıkaramadım. Baş harflere falan baktım gene olmadı. Ondan sormuştum
Mesaj tarihi:
Güzel bir kitty cleave team için şu an holy paladin (pvp) ihtiyacımız var, ilgilenen arkadaşlar supangle karakterine in game mail atabilirler. 1000-1500 rating arası olsa yeterli eğer teamspeak kullanabiliyor ve biraz eli hızlıysa bir şekilde adapte edebiliriz.

YFL' nin anlamına gelince aslında özellikle bu forumdaki arkadaşların her gün karşılaştıkları bir olayla çok ilintili olduğunu söyleyebilirim ama anlam olarak tamamen türkçedir. Şimdiye kadar sadece 1 kişinin özel mesaj yolu ile doğru tahmini yapabilmiş olması çok ilginç doğrusu.
Mesaj tarihi:
Lind3r0th said:

lvl 70 holy pala olurmu çok iyiyimdir arenada nick yazıyor imzada
^^

olur tabi neden olmasın, seni kimki level up departmanına gönderdik mi 2 gün içersinde 85 garanti olur herhalde :) Olmaz sa 70 lerde bir iki arkadaş vardır illa ki o arada birlikte takılabilirsiniz bende alt char ile gelirim falan filan.
  • Yeni Oluştur...