destur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 cumleten slm a caka bey kardeşimizin burda üyeliği olmadığı ve cıkması gerektiği için bizden rica etti satılık karakterimin tanıtımını yap diye 27 Industry skills trained, for a total of 8,697,315 skillpoints. hulka biniyor ....exhumers 5 kusura bakmayın tanıtımda marifetimiz yok bu karakterin linki http://eveboard.com/pilot/Feanor_Liadon iletişim için oyundan caka bey o/
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 neden satıyorsun_? birde ne istiyorsun_?
destur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 abi destur satmıyor oyunda caka bey var o satıyor kendisine de soyledim senle iletişime geçer caka bey , cakabey değil
yafeshan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 bu al sat işlerine iyice bulandı, artık menejerlik de yapıo enver.
musa1907 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Sonunda bende üye oldum foruma :) Elimde ki 4. hesap. Elimdekileri azaltmak için satıyorum. Karakter high secde, kill right'ı yok ve noob corplarından birinde.Plexi alınalı daha 2 gün olmadı.
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abi kaç paraya gidiyor bu karakterler. evde oturuyorum para kazanırız iyi olur.
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 o kadar çok paraya gitmiyor. verdiğin parayı kurtarmaz ama millet kutulmak için bir de ISK için satıyor. bu oyun orta düzey ingilizce istiyor. Çoluk çocuk için uygun değil yani o yüzden fiyatlar düşük.
musa1907 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Eğer üretim yapacaksan ve kar getirmesini istiyorsan madenci karakter allahın emri. Bende o yüzden aldım. Okul bittiğinde evde boş boş oturuyordum ve bol bol kazıyordum. Ama işe girdim, akşam eve gelince oyunda pek vaktim kalmıyor kazmaya. Boşu boşuna plexini ödüyorum, o yüzden satıyorum. Madenci karakter için ingilizce pek gerekmiyor.basit seviyede olsa yeter. DERT3, akşam 8 gibi online olurum oyunda. Oradan konusuruz.
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 MERKEZ kanalına akşam 9 gibi girdim senin char ın ismi nedir_?
Öne çıkan mesajlar