killer2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Evet arkadaşlar merhabalar. Search'den baya bi aramama ve kafa patlatmama rağmen bulamadığım bir sorunum var. Benim istediğim olay nebula scp leri içerisindeki fix.scp de bulunan [events gmfix] ile oynayarak serverda staff kadrosunda bulunan kişilerin plevellarına göre nicklerinin başına Owner,Admin vsvs gelmesidir. Bunu hallettim gerçi ama yapınca sadece bir tanesi çıkmakta. Yani bütün kadro owner olarak görünüyor mesela ; [events gmfix] On=@Click if () if (=7) findid.i_rune_incognito.remove karma 0 fame 0 kills 0 flags &~statf_criminal sayua 0790,0,0,0 * Server Staff * sayua 0823,0,0,0 Owner return 1 else return 0 endif Şeklinde , böyle yaptığım zaman bir güzel oluyor ancak ben buna plevel sırasına göre Owner , Admin , Developer , Game Master , Seer , Counseleor olarak yapmak istiyorum ancak bir türlü başaramadım. Aynılarını privlerine göre yazıyorum ancak gene de tüm kadro Owner olarak görünüyor. Yardımlarınızı bekliyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılar.. [Bu mesaj killer2 tarafından 21 Eylül 2004 03:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj killer2 tarafından 21 Eylül 2004 03:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
killer2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 burada sadece plevel 7 için war diğer plevel'ler içinde yapman gerekli. we arama yapmayı öğrenmen gerek bu konu hakkında çok fazla topic açıldı[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Sphere 55i ve 1.0 sürümlü shardlarımız ile hizmetinizdeyiz. Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
killer2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: killer2, 21 Eylül 2004 03:29 tarihinde demiş ki: Evet arkadaşlar merhabalar. Search'den baya bi aramama ve kafa patlatmama rağmen bulamadığım bir sorunum var. said: killer2, 21 Eylül 2004 03:29 tarihinde demiş ki: Bunu hallettim gerçi ama yapınca sadece bir tanesi çıkmakta. Yani bütün kadro owner olarak görünüyor Yeterli mi? Lütfen okumadan yorum yapmayalım. Yardım etmeyecekseniz birşey yazmamanız daha mantıklı. Teşekkürler. Yardımlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
killer2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 [events gmfix] On=@Click if () if (=7) findid.i_rune_incognito.remove karma 0 fame 0 kills 0 flags &~statf_criminal sayua 0790,0,0,0 * Server Staff * sayua 0823,0,0,0 Owner return 1 else return 0 endif On=@Click if () if (=6) findid.i_rune_incognito.remove karma 0 fame 0 kills 0 flags &~statf_criminal sayua 0790,0,0,0 * Server Staff * sayua 0823,0,0,0 Admin return 1 else return 0 endif On=@Click if () if (=5) findid.i_rune_incognito.remove karma 0 fame 0 kills 0 flags &~statf_criminal sayua 0790,0,0,0 * Server Staff * sayua 0823,0,0,0 Developer return 1 else return 0 endif On=@Click if () if (=4) findid.i_rune_incognito.remove karma 0 fame 0 kills 0 flags &~statf_criminal sayua 0790,0,0,0 * Server Staff * sayua 0823,0,0,0 Game Master return 1 else return 0 endif On=@Click if () if (=3) findid.i_rune_incognito.remove karma 0 fame 0 kills 0 flags &~statf_criminal sayua 0790,0,0,0 * Server Staff * sayua 0823,0,0,0 Seer return 1 else return 0 endif On=@Click if () if (=2) findid.i_rune_incognito.remove karma 0 fame 0 kills 0 flags &~statf_criminal sayua 0790,0,0,0 * Server Staff * sayua 0823,0,0,0 Counselor return 1 else return 0 endif Şeklinde yaptığım zaman , bütün staff kadrosu Owner olarak görünüyor. Nasıl halledebilirim acaba ? Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Al bunu dene, üzerinde oynamalar yaparak istediğin hale getirebilirsin. [Events e_Staff] ON=@click IF (==7) message [ Staff, Owner] Elseif (==6) message [ Staff, Admin] Elseif (==5) message [ Staff, Developer] Elseif (==4) message [ Staff, GameMaster] Elseif (==3) message [ Staff, Seer] Elseif (==2) message [ Staff, Counselour] endif[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
killer2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Nebula scp. lerini kullandığımı göz önünde bulundurursak , verdiğiniz scpyi biraz değiştirerek [events gmfix] in altına atttım , ama yinede başaramadım , eksik yada hatalı yaptığım birşey var sanırım. Yardımınız için teşekkürler fakat nasıl yapabilirim acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 fix.scp içindekileri sil bunu koy.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
killer2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Teşekkürler herşey için. Şu şekilde yaptım. [events gmfix] ON=@click IF (==7) message * Staff * message Owner return 1 Elseif (==6) message * Staff * message Admin return 1 Elseif (==5) message * Staff * message Developer return 1 Elseif (==4) message * Staff * message Game Master return 1 Elseif (==3) message * Staff * message Seer return 1 Elseif (==2) message * Staff * message Counselour return 1 endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Reca..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Elseif (==0) message * Guest * message Guest return 1 bunuda koy bakim :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 :)[signature][hline]Love is a name, Sex is a game; Forget the Name, Play the Game. -Math- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar