cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Ben bu ülkeyi anlamıyorum. Bu ülkeye basketbol tarihinin ilklerini yaşatan Aydın Örs gibi bir değer varken, bu adamcağız neden milli takımdan uzaklaştırıldı, neden Tanjeviç'e ve ardından çok servdiğim ama henüz çok yeni olan Orhun Ene'ye milli takım emanet edildi? Türk basketbolcusu SAVUNMA oynamalı. HÜCUM oynayacak bir jenerasyon henüz yakalayamadık. En iyi hücumcumuz Hidayet, işte durumu ortada. Kendisnden 6-7 yaş büyük Nowitzki'yi de izliyoruz, Hidayet'i de izliyoruz. Neyse, uzatıp muhabbeti dallandırmayayım ama ben de bizim takımımızın SAVUNMA BASKETBOLÜ oynaması gerektiğini düşünüyorum. Basketbolda her şeyin başı savunmadır, NBA'deki koçlar bile Avrupa takımları NBA oyuncularından kurulu Amerikan takımlarını yenmeye başlayınca basketbol anlayışlarını değiştirdi. Savunma daha ciddiye alındı. Biz yeniden savunma basketbolü oynamalıyız. Maçı izlemedim ama Yunanistan'ı 62 sayıda tutmak iyi. Fakat 38 sayıda kalmak hücumda bol keseden şut atıldığını gösteriyor, laçkalık olduğunu gösteriyor, şımarıklık ya da ciddiyetsizlik olduğunu gösteriyor. Umarım şampiyonada takım gibi bir takım izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Bu son turnuvada ki resmimiz içler acısı dünya 2. olarak gidiyoruz avrupa şampiyonasına ama durum vahim bence bide nowitzki ile hido arasında 1 yaş var 6-7 diyince :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 özür dilerim ya, aklım nereye gittiyse 6-7 yaş fark var yazmışım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 her hazırlık dönemi aynı terane, millet olarak çok önemsiyoruz şu maçları. harun erdenayla muhabbet ederken kendisi söyledi günde 3-4 saat ağırlık yüklüyoruz biz söylüyoruz kendilerini sıkmasınlar diye. tamam 38 sayı atmak rencide edici olabilir ama mühim olan turnuvadaki netice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 mühim olanın turnuvadaki netice olduğu hem doğru, hem yanlış. neticede bunlar milli maçlar, karşıdaki takım işi ciddiye alıyorsa, bizim takımımızın da işi ciddiye alması gerekir.yunanistan-türkiye maç istatistikleri geldiği zaman "şu maçlar şampiyona maçları, bu maçlar gazozuna maçlar" diye gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 o istatistiklere genelde resmi olmayan maçlar dahil edilmiyor. ayrıyeten 5 sene sonra şimdi yapılan hazırlık maçını kimse hatırlamaz, ama turnuvada alınacak 2.lik 3.lük bile 10 sene sonra hatırlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 kerem'e şole bi doping falan yapsakta 40 dakika oynasa eleman. ender'le rezalet takım. kerem girince hucumlar duzelio birazda olsa. sora gidip bide emir + cenk'le oynayınca iyice bitio takım. koskoca ülke bi tane mi adam gibi gard yetiştiremiyoruz yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ya ben mi gözümde çok büyüttüm falan bilmiyorum ama Emir hiç tatmin etmedi beni milli takımda, Fenerbahçe'de çok daha etkiliydi bence ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Emir geçen turnuvada ilk 1-2 maç iyi oynadı da sonrasında hiç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 inş yine son toplarda kazanırız o heyecan 70 farklı galibiyetten daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 yeni zelanda karşısında bile şu kadar zorlanıyorlar ya, cidden umut kalmadı bende ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 hangi kanalda mac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 cnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bu ne la yeni zelandayla berabere zaa, bu takım turnuvada gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 abi diyeceksiniz hazırlık maçları falan filan, yenilir normalde, Şu oyunla olmaz, kabul edelim olmaz. Geçen turnuvalardaki hazırlık maçlarını da gördük, bunu da görüyoruz. Olmaz yani, Olur inşallah başarılı oluruz da hali hazırda turnuvanın en dengesiz grubuna düşmüşken ufak bir şans görüyorum ben sadece, OLMAZ !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Bugün ki maçta nispeten güçlü bir rakip karşısında fena bir oyun oynamadılar yavaş yavaş yerine oturuyor oyunları ama tabi halen çok eksik var. Kazanma alışkanlığımız varsa hazırlık maçları önemli değil ama benim gördüğüm en büyük dezavantaj koç değişikliğinden kaynaklı iletişimsizlik. Hücum setleri doğru düzgün oynanamıyor ve rotasyon sürekli aynı. Aynı sürelerde aynı kişiler çıkıp giriyor Nba gibi. Böyle olması yanlış bir şey bence zira avrupa basketbolu ve oyuncularının fiziksel durumu ile nba oyuncularının fiziksel durumu arasında dağlar kadar fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 semih'i çıkarmışlar kadrodan. sakatlandı mı acaba yine? ben baya beğenmiştim maçlarda elemanı. ömerle beraber 2si iyi oynuolardı. açıklama geldi: "Semih Erden, kamp çalışmaları süresince hem tedavilerini sürdürmüş, hem de antrenman ve maç kondisyonunu arttırmaya gayret etmiştir. Ancak, geçen süre zarfında sıkıntılarının tam olarak ortadan kalkmaması ve sakatlıklara bağlı şikâyetlerinin devam etmesi üzerine Semih Erden, Milli Takımımızın Litvanya’da mücadele edeceği Avrupa Basketbol Şampiyonası aday kadrosundan çıkarılmıştır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 kötü olmuş, dediğin gibi Ömerle Semih domine ediyordu içeriyi, belki Enes var diye yapmışlardır. ha yazmışın sakatlığı geçmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 doğuşta kadrodan çıkarılmış. izzet turkyılmaz kadroda kaldı yani. adamı hiç bilmiorm ama furkan dururken bu elemanın alınması saçma olmuş bence. artık banvit torpili mi başka bişi mi anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 abi bu tip durumlar da işte takım hocasıyla milli takım hocasının aynı olması kötü oluyor. İzzet'i bende hiç bilmiyorum ama adam oyuncusunu tanıyor. Hani güvenebileceği, birlikte çalıştığı falan bir adam ki ondan birşeyler bekleyebilir. Misal en berbat döneminde Tanjevic'te Semih'e şans vermiş, üstüne gitmiş ve onu kazanmıştı. Hani son dönemlerdeki Semih'in var olması o ısrarın sonucu, bu durumlar normal yani, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Evet Darkrider çok doğru bir şey söyledi Semih'in bir gün Nba'e gideceği ve baya başarılı olacağı hiç aklıma gelmezdi : ) Enes bence gerçekten çok iyi bir oyuncu olabilir ben turnuvada en çok Enes'in performansını merak ediyorum Semih'in yokluğunda daha fazla zaman bulacaktır bakalım ne yapacak. Gerçi takımın içinde biraz iletişimsiz gibi adam maçlarda biraz dikkat ettim pek kimse Enes'le iletişimde olmuyor sanki. Artık takıma yeni girdiğinden midir yoksa yıllarca Amerika'da yaşamış olmasından mıdır bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Ya dünya şampiyonası performansı ne güzeldi. O halde burada şampiyon olurlardı bence.. Tüh. Yinede umudum var benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 2001 avrupa şampiyonası maçını izledimde türkyie vs hırvatistan kadro fena.bedavaya 2.olmamışsız yane.3lükler falan fena.harun hedo kutluay ard arda çakıyordu hido,mehmet okur,ibrahim kutluay,mirsad türkcan,harun erdenay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 "Marc Gasol" said: Just arrived to our hotel, I just wanted to share with you the look of our room in the first round! http://a.yfrog.com/img618/7957/p0lpv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ya cidden çok şikayet var. O KÖY!de kalan bütün takımlar şikayetçiymiş, bildiğin yıldırmak için atmışlar falan deniyor. Yataklar ufak, adamlar sığmıyormuş mesela yataklara falan asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar