Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 Avrupa Şampiyonası

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Bu arada maç programı konmamış galiba, koyalım bulunsun

07.09.2011
15:30 Germany - Spain
18:00 Turkey - France
21:00 Serbia - Lithuania

08.09.2011
15:30 Georgia - F.Y.R. of Macedonia
18:00 Finland - Russia
21:00 Slovenia - Greece

09.09.2011
15:30 Spain - Serbia
18:00 Germany - Turkey
21:00 Lithuania - France

10.09.2011
15:30 Georgia - Finland
18:00 F.Y.R. of Macedonia - Slovenia
21:00 Greece - Russia

11.09.2011
15:30 Serbia - Turkey
18:00 France - Spain
21:00 Lithuania - Germany

12.09.2011
15:30 Slovenia - Finland
18:00 Greece - Georgia
21:00 Russia - F.Y.R. of Macedonia
Sosyal ağlarda paylaş

yunanistan hiç eskisi gibi değil. tmm nolursa olsun bi ekol takımı ama daha yeni oyuncularını takıma oturtamadılar. rusya'da ise yetenekli oyuncular var ama skor yukunu çekicek oyuncu yok direk. bizim grubun ilk 4u direk yarı final oynar gibi gozukuyo.
Sosyal ağlarda paylaş

hoş olmayan nedir ?

siz geçen sene yendik yine yeneriz dediğinizde normal, ben 20 gün önce hazırlık maçından bahsedince değil mi?
yunanistan eskisi gibi değil diyip atmak mı normal?
neden eskisi gibi değil anlatırsa arkadaş ya da rusyada skor yükünü çekecek oyuncu yok derken şu ana kadar oynadıkları maçlarda kimlerin skor yükünü çekebilecveğini görmemiş olması mı normal yorum
ben normal şartlarda rusya ve yunanistana karşı her zaman %49 şansımız oldugunu söylüyorum.
siz buna mı alınıyorsunuz.
basketbolla ilgili yorumlarınız sanki spiker ve yorumcuların ağzı dışında hiç yok gibi bişey.
sonrada klasik fistan moduna girdik oluyoruz
tartışmayı bilmiyorsunuz resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

takımın guvenilmez olduğu dogru ama rusya ve yunanistan bizi parçalar demek saçma. ben şu grupta bile fransayı ve almanyayı yenebilceğimizi dusunuyorum. bu gruptan çıktıktan sorada diğer gruptan gelen takımı dusunmuyorum açıkçası. rusya ve yunanistan muhtemelen 1. ve 2.lik için oynicaklardır. bizde 3 veya 4 olup çıkabilirz muhtemelen bu gruptan. o yuzden eğer çıkarsak rusya veya yunanistanla eşleşiceğimizi varsayabilirz. son ispanya maçındaki oyunumuzla inancımız iyice yerine geldi. polonyo maçından soraki moral bozukluğunu ustumuzden attık gibi gozukuyo. gazla çalışan bi takım olduğumuz için gruptan çıktıktan sora yarı final oynarız gibi gelio bana.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada polonya maçında hakemlerin bariz oyuna etkisi oldu spiker gazı filan değil net yanlış saçma sapan kararlar çıktı.
bizim takım her ne kadar dengesiz de olsa rusya ve yunanistan karşısında aciz duruma düşecek kadar kötü değiliz o yüzden parçalar ezer filan demek çok yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...