dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Bir fikstür ancak bu kadar kötü olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 diğer grupta garanti çıkardık finallere ama şimdi qq bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 maçlar ne zaman başlıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Tek tek seçilmiş gibi takımlar ya. Şampiyonluk adayları vs diğerleri olarak ayrılmış gruplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Dün Finlandiya'nın gruptan çıkmasına da çok sevindim. Sınırlı yeteneğe rağmen müthiş mücadele ediyorlar, tam anlamıyla kitabına göre oynuyorlar basketbolu. Grupları zayıftı, galibiyetsiz çıktılar, 2.turda da şansları yok gibi ama kalbimi kazandılar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Bu arada maç programı konmamış galiba, koyalım bulunsun 07.09.2011 15:30 Germany - Spain 18:00 Turkey - France 21:00 Serbia - Lithuania 08.09.2011 15:30 Georgia - F.Y.R. of Macedonia 18:00 Finland - Russia 21:00 Slovenia - Greece 09.09.2011 15:30 Spain - Serbia 18:00 Germany - Turkey 21:00 Lithuania - France 10.09.2011 15:30 Georgia - Finland 18:00 F.Y.R. of Macedonia - Slovenia 21:00 Greece - Russia 11.09.2011 15:30 Serbia - Turkey 18:00 France - Spain 21:00 Lithuania - Germany 12.09.2011 15:30 Slovenia - Finland 18:00 Greece - Georgia 21:00 Russia - F.Y.R. of Macedonia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 çeyrek finallerde bizim grup 4te 4 yaparsa şaşmamak lazım. bu ne lan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 yunanistan rusya slovenya var ? niye şaşmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Çünkü karşı gruptan hiç bir takımın bizim gruptaki hiç bir takımı yenme şansı yok, normal şartlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 litvanyayla bizi, rusya ve yunanistan normal şartlarda evire çevire yener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 İmkan dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 normal şartlarda net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 yunanistan hiç eskisi gibi değil. tmm nolursa olsun bi ekol takımı ama daha yeni oyuncularını takıma oturtamadılar. rusya'da ise yetenekli oyuncular var ama skor yukunu çekicek oyuncu yok direk. bizim grubun ilk 4u direk yarı final oynar gibi gozukuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Ben son verilere göre konuşuyorum, geçen sene ikisini de yendik ki bence şu andaki durumlarına göre daha iyiydiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 20 gün önce hazırlık maçında 36 mı 38 mi ne sayı atabildik yunanistana bi yandan da polonyaya yenilen bi takımız hakem falan diyenler olmuştur spikerlerin gazıyla hep. hakemlerde normaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 e dünde ispanyayı yendik ona bakarsan. yunanistandan 38 sayı fark yiyince rusyadan yunanistandan kotu oluyosak, ispanyayı yenincede dunyanın en iyisi olduk demektir senin mantığına gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 38 sayı fark yemedik 38 sayı atabildik toplamda maçta ayrıca polonyaya yenildik yunanistanada yeniliriz çıkarımı yapman komik olmuş bi yandan da diye ekliyorum takım öyle çok güvenilecek bi takım değil anladın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Klasik fistan moduna girdin abi, ben bırakıyorum konuşmayı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 benim bi modum var en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 hoş değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 hoş olmayan nedir ? siz geçen sene yendik yine yeneriz dediğinizde normal, ben 20 gün önce hazırlık maçından bahsedince değil mi? yunanistan eskisi gibi değil diyip atmak mı normal? neden eskisi gibi değil anlatırsa arkadaş ya da rusyada skor yükünü çekecek oyuncu yok derken şu ana kadar oynadıkları maçlarda kimlerin skor yükünü çekebilecveğini görmemiş olması mı normal yorum ben normal şartlarda rusya ve yunanistana karşı her zaman %49 şansımız oldugunu söylüyorum. siz buna mı alınıyorsunuz. basketbolla ilgili yorumlarınız sanki spiker ve yorumcuların ağzı dışında hiç yok gibi bişey. sonrada klasik fistan moduna girdik oluyoruz tartışmayı bilmiyorsunuz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 takımın guvenilmez olduğu dogru ama rusya ve yunanistan bizi parçalar demek saçma. ben şu grupta bile fransayı ve almanyayı yenebilceğimizi dusunuyorum. bu gruptan çıktıktan sorada diğer gruptan gelen takımı dusunmuyorum açıkçası. rusya ve yunanistan muhtemelen 1. ve 2.lik için oynicaklardır. bizde 3 veya 4 olup çıkabilirz muhtemelen bu gruptan. o yuzden eğer çıkarsak rusya veya yunanistanla eşleşiceğimizi varsayabilirz. son ispanya maçındaki oyunumuzla inancımız iyice yerine geldi. polonyo maçından soraki moral bozukluğunu ustumuzden attık gibi gozukuyo. gazla çalışan bi takım olduğumuz için gruptan çıktıktan sora yarı final oynarız gibi gelio bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 michaeljacksonpopcorn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 rusya, yunanistan, fransa %49 almanya %50 slovenya %51 galibiyet şanslarımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bu arada polonya maçında hakemlerin bariz oyuna etkisi oldu spiker gazı filan değil net yanlış saçma sapan kararlar çıktı. bizim takım her ne kadar dengesiz de olsa rusya ve yunanistan karşısında aciz duruma düşecek kadar kötü değiliz o yüzden parçalar ezer filan demek çok yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar