Pha Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Vasquez kesilmiş İspanya kadrosundan yuh.
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 15 kişilik kadroda xabi rey var vasquez yok. Kesin sakatlığı filan var ya, yoksa ihtimal vermiyorum ben.
Lorac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 cocugumu keserim vasquez i kesmem abi
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 http://www.salsabasket.net/wp-content/uploads/2011/08/emir-preldzic.jpg
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 olimpiyat elemeleri türkiyede olacak.burda ilk 5e girelim seyirci gazıyla gideriz olimpiyata.
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Bugün 20:30 CNN Türk'te Türkiye - Ukrayna maçı var. Ömer sakat olduğundan bol bol Enes'i izleriz herhalde.
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 abi sabri ugan basketbol maçı anlatıyo.................
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Benim yüzümden, çok beddua ettim adama, geldi burada da buldu, allahın sopası yok
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Ömer'in son topta faul nerde lan resmen çıkaramadılar topu ahah.
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Ömer Aşık şampiyonaya yetişemezse pota altında, özellikle savunmada çok sorun yaşayabiliriz. Dünya Şampiyonası'nda takımın zayıf halkalarından olan Oğuz, üst düzey tecrübeleri olmayan Enes ve Furkan. Pek güven vermiyorlar bana. Emir Preldzic baya katkı yapacak belli. En çok da Ender'le Emir beraber oyundayken hücumu Emir'in yönlendirmesi hoşuma gitti :) Barış Ermiş 2. oyun kurucu olsa çok güzel olacak aslında. Bunları yazdım ama Cenk'in yıldızlaştığı bir maça da pek itibar etmemek lazım. Daha çok vakit var turnuvaya.
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 tutku olmalıydı kadroda. Bu sene çok iyiydi Tutku açık. Yarın çıplak gözle izliycem takımı - yazarım buraya.
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Şu Emir'e bi ben ısınamadım heralde, İspanya'nın kölesi Ibaka bizimki Emir.
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Maçtan şimdi geldim hemen yazayım. Maça damgasını vuran Orhun-Hido kapışması ve hidonun maçı terkedip soyunma odasına gidişiydi. 44 saniye kala 5 sayı fark varken hido top kaybetti ve sonrasında böyle bişey oldu. Enes kim ne derse desin çok faydalı bir oyuncu olacak. Ama içerde adamlar at koşturdular. Özellikle 3. çeyrekde boyalı alan içinde 3 pas yapıp turnike attılar bi hücümda. Eğer Semih/ÖmerA. ikilisinden biri içerde olursa Enes blok kovalar reb. toplar ama bu şekilde olmaz o iç savunması. Hücum oturacak daha... Yeni ağır bir ağırlık/kondisyon yüklemesinden çıkmış takım. Reb tiplerken bile dağlara taşlara gidiyo toplar, o olur zamanla. Bizim karakteristik özelliğimiz savunmamız, o hiç yoktu bu maçta. Tekrar söylüyorum TUTKU LAZIM BU TAKIMA (gard olan, duygu olan değil) İzmir seyircisine de kocaman bir alkış. Son saniyeye kadar takıma destek, rakibe ıslık... maç bitti iki takımı da alkışladı taraftar. sesim kısıldı sıcak bişeyler içeyim ben.
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Almanya iki gündür iyi skorlar aldı yalnız, eğer erken form tutmakla alakalı değilse sağlam geliyolar turnuvaya. Oyun olarak çok "meh" bi haldeyiz, ama eksikler çok ve daha vakit erken. Şu iyi şu kötü demek haksız olur. Bi tek pota altında o kadar ezilmesek iyiydi. Semih ve Ömer dönünce görürüz esas durumu ama Furkan ve Enes biraz adapte olsalar o arada negzel
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Enes savunmada baya zayıf, özellikle picknrollarda. Bi de dikkatimi çekti hiç zıplamıyor doğru düzgün. Dizindeki dizlikler baya ciddi herhalde
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Ben Enes'i ilk defa seyrettim ve çok beğendim gerçekten 3 4 sene sonra çok dominant bir oyuncu olabilecek potansiyele sahip. Bence Ömer'den daha faydalı olabilir takıma yeterli fizik kondisyonuna geldiğinde. Savunması da kötü değil sadece 19 yaşında ve 2 senedir doğru düzgün maç yapmamış bir adam. Bu arada dünya şampiyonası hazırlık maçlarında takım gerçekten çok kötü durumdaydı gerçekten çok eksikti her anlamıyla ben dahil bir sürü insan madalya almayı düşünmüyorduk bile ama nasıl olduysa bir şekilde gümüş madalya kazandılar o yüzden ben artık hazırlık maçlarını o kadar dikkate almıyorum açıkçası : ) Hidayet'de Orhun Ene ile kapışmamış dizindeki sakatlıktan dolayı çıkmış bugün de sakatlıktan dolayı takımdan ayrı çalışmış
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 evet geçen senede kötüydü ama şampiyonada seyirci gazı vardı. hemde takımların çoğuda iyi durumda değildi.şimi neredeyse tüm takımlar tam kadro geliyor. olimpiyat elemeleri için hedefimiz ilk 5 idi.ama bu büyük bir süpriz olur malesef..
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 yunanistan maçı var ilk çeyrek bitti 21 - 8 gerideyiz. yeni başladım izlemeye ama skora bakarsak baya fena durum. takım olarak belkide son zamanların en komple takımı olduk bu sene eklemelerle ama alışması lazım takımın birbirine. bide gard lazım ya gard. enderle olmuyo bu iş. keremde bi yere kadar zaten.
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 devre 41 - 25 bitti. ömer ve semih pota altında buyuk fark yaratıyo ama işte kerem olmadığı zaman hucum sıfır resmen. çizilen hucum falan yok heralde bizim takımda. hido, ender, kerem, emir'den biri alıyo topu eline içeri giriyo, dışarı çıkarıo, top kaybedio, 1e 5 hucum yapıo falan kendi kendine. hucumumuz bunlardan ibaret. ne bi pickten içeri devrilen var, ne bi köşeden boş adam bulma var, ne bi 3 pas çevirme var. zaten biz yarı sahayı geçene kadar 15 16 sn kalıyo hucum suresinde. hiçbişi yapmıorz kalan surede de.
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ızdırap oldu maçı izlemek. zaten sistemli hücum eden bir takım değiliz, savunma da yapamayınca sıfırlandı hücum.
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ya hani hazırlık dönemi falan diyip normal karşılamak var bazı şeyleri bi yanda, ama 38 sayı tabelada biraz enteresan durdu be. maçın gidişatında da olmadık çok şey vardı, ama hadi olacak olacak hazırlık bunlar diyip iyimserlikle devam edelim az daha. semih ömer ve sinan sahaya dönmüş oldular hiç değilse. pota altı ve genel manada savunma derlenip toparlanmaya başlaması bile bi adım.
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 izlemedim maçı ama 38 sayı çok anormal eminim hido bitiktir şu hidonun ve memonun olmadığı dünya şampiıyonasındaki takım benim son 10 yılda en beğendiğim milli takımdı, öyle bir takım kurmalıyız, bu hido bozuyor takımı, küçük dağları ben yarattım havasında adam
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 orhun ene'de sorun.Tamam saygımız filan var adama filan ama bizim takımı hücum based bi takım zannetmesi kocaman bi yanlış. Biz savunma/gaz takımıyız.Savunmayı iyi yapıp hücumda rahatlayıp özgüven filan kazanıyoruz. orhun ene nin biraz daha pişmesi lazım belkide orda hiç durmaması lazım bilemedim.
Öne çıkan mesajlar