Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Padawan Trail Deneyimleri Sorular Sorunlar.

Dethatt

Öne çıkan mesajlar

Gungan ve Cobral fp niz 0 yada + larda olmasi lazim converse edebilmeniz icin. Bu architect ve chef gorevleri icin.Baska bi gorevde unttum hangi gorevdi bu thug la konusacaksiniz agro olmasina ragmen size dalmaz. /conv komutu fix edildi uzaktan islemez islese bile olmaz cunku npc ile detayli konusmaniz lazim imp theme park ta bunu yaparak tamaliyordunuz cunku secenek gbi bi olay yoktu.
Sosyal ağlarda paylaş

Det,
Gungan ve Cobral fp niz 0 yada + larda olmasi icin ne kesmesi gerektiğinide söyleseydin keşke...

GrandFather benim oğlanda hala hayla diyor ama doğrusu hala:))))[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -BH-Carbineer-Fencer
Sosyal ağlarda paylaş

:))) Türkçeden inceltme işaretini kaldırdilar böyle oldu tabi:)))

Biri Hala: babanın kız kardeşi
Diğeri hâlâ : Şimdiye kadar veya o zamana kadar, henüz:

Kaynak TDK :))[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -BH-Carbineer-Fencer
Sosyal ağlarda paylaş

Ben daha trial'a geçemedim Grand. Ama aklıma gelen tek şey mission'i resetleyebiliyor olman lazim.

Det daha önce

"Goreviniz bug li cikarsa gorevi veren yada oldureceginiz/converse edeceginiz NPC WP de bulunmuyorsa shrine lara gidip meditate yaparak quest i restart edebilirsiniz. Dikkat edin quest i restart edeceksiniz. Sakin Exit Padawan Trial a basmayin. Reset sadece en son aldiginiz gorevi yeniden yapmanizi saglar. WP ler degisir gezegenler degisir gene. Zaten goreceksiniz"

diye yazmış.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi ben ranged accuracy i unlock ettim. Bu kolondaki toplam 4 kutuya almam mi gerekli? yoksa gidip baska bir quest alip diğer combat kolonlarını unlock mu etmem lazim. Yoksa bu kolonlardaki kutulari alıp diger phase den bir queatlte unlcok mu edecegim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu 3 defa fail etme durumu butun jedilik buyunca mi? ben yeni basladim köy gorevlerine. daha ilk gorevde 2 defa fail ettim. salak koyluler ya öldu, ya kayboldu. neyse sonunda basardim. ama simdi benim 1 fail hakkim mi kaldi. jedi master olana kadar tek fail hakkim kaldiysa ben yandim. bunu bi aciklarmisiniz.[signature][hline] oawaen@infinty
teras kasi master
Sosyal ağlarda paylaş

mission terminallerden npc görev al gungan harici

illa bi tanesi faction verir gungan için

mokk/janta gibi düşün[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters
Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels
Sosyal ağlarda paylaş

Corbal Faction point icin rori den brigand camp gorevleri alacaksiniz. 5400k lik gorevler git. ayni yonden alin gorevi birine gidin flag i patlatmadan adamlari oldurun digerine gidin aynisini yapin ilk goreve geri donun adamlar spawn olacaktir adamlari oldurun flagi patlatin digerine gidin oldurun patlatin. bu sekilde 2 turda + puana gelirsiniz.

Gungan icin hatirlamiyorum ama gungan disinda npc alin trade fed olabilir hatirlamiyorum npc kesin bi tanesi gungan + puani verecektir.

shrine location larini yazdim gidip nasil mission aliyosaniz ayni sekilde resetlersiniz.

Village da yaptiginiz quest lerde fail olmasi etkilemez tekrar alabilmeniz lazim. Padawan trial i ile alakasi yok.

Jedi olmak isiyorsaniz 6 branche(tree) unlocked edip doldurmaniz lazim. toplam 24 box 6 tree yani. bundan sonra padawan trial larine basliyabiliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

bi soru daha yukada chef trial da demissinki
'tell him you wont help!! quickest way to complete! '
yani ilk misyonu aldiginda yardim etmeyi reddedince bu is halloluyomu fail olmiyalim yine, bu ayrica twilekle ilgili olan gorevmi merak ettim daha yapmadim ama tek tehlikeli olan o kaldi
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Dethatt

initiate'i bitirince yani (sadece padwan trail'ler kalinca) Lightsaber'i craft ediyorsun peki kullanabiliyor musun?[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Sosyal ağlarda paylaş

Bir sorum var:))

Trail'lar bitti, robe falan alindi. Training LS craft edildi. 4.7 AS ve 55-140 %3.4 gibi bir kilicimizda oldu.

da bununla /attack disinda bir sey kullanilmiyor
oda 8 ile 12 DMG veriyor.

Bu durumda bir quanker'i oldurmek olum. Alinan puan gulunc. Eeee 20000 XP nasil alinacak da Novice olunacak?

Ben nerde hata yapiyorum?[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Sosyal ağlarda paylaş

padawan olduysan eger ls yi kullanabilirsin. ustunde armor parcasi yada shield gen olmayacak. Ubeseshirt mabari belt de bunlara dahil. berserk macrosu kullanacaksin. 2 buff suresinden novice ls yi alinca birazcik daha rahatlarsin 1st gen saber geldigi icin. ls den double bladed agacini bitir once ilk kutuyu alinca double bladed dan exp biriktir ve diger novice leride ogren force power ve force regen icin. sonra double4 u yapip technique e gec. Padawan oldugunuz anda ortalikta saber kullandiginiz force kullandiginiz npc yi saberla oldurdugunuz taktirde terminale dusuyorsunuz. visibility niz artar jedi forumunda visibility dusurme yollari var nekadar gercekci orasi tartisilir.
Sosyal ağlarda paylaş

LS dedigin Training hala degil mi? Digerini Craft edemiyorum zaten. PSG yi cikarinca DMG 115-150 arasina cikti tesekkur ederim.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Sosyal ağlarda paylaş

daha force sensitiveden jedi initiate'a kasarken gene quest flm var mı ben direk xp leri çevirdim aldim novice i quest flm istemedi initiate padawan arasi mi yapiyoruz bu questleri yoksa 2. branchi alirken mi isticek anlamadim burayi...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

evt LS dedigim Training Saber. Novice Brawler in varsa Berserk kullanirsan dmg in dahada artacaktir.

Fortinbras:

Padawan Triallarina baslaman icin 6 branche ida almak zorundasin. 6 branche doldurunca 72 saat icinde sana 2. old man gelecek ve Mellichae nin camp inin wp sini verecek mellichae yi oldurdukten sonra shrine a gidip padawan quest lerine baslicaksin. 16 tane quest max 2 gunde biter. Quest in bi yerinde Training LS craft i yapicaksin. Bu gorevi aldigin anda İnitiate oluyorsun. 16. Quest i tamamladiginda ise shrine a gidip meditate yaptiginda padawan oluyorsun ve robe unu aliyorsun.Bundan sonra yapacagin normal combar prof grind i gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Master Brawler'im PSG'den sonra iyi oldu tabi. gerci 8 sn'de bir 100-200 arasi vuruyorum ya neyse:)))

Ama dun aksam uzerimde PSG varken gulmekten yerlere yattik Padawan bu mu diye... 5-15 arasi dmg...

Training Ls'lerde ortalama hiz ve min-max dmg'leri nelerdir? Forumlamarda baktim bazilari 1.4 as 150-200 kusur gibi dmg'lerden bahsediyor. Ben en iyi 4.6 44-148 yapabildim.

weaponsmith skillerinin bu ise katkisi var mi acaba... Denemek lazim.

Aciklamalarin icin sagol dethatt[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Sosyal ağlarda paylaş

Padawan Trail'leri asilirsan bir gunde cok rahat bitiyor. en uzun suren Panther ve Flumbaset( bu goreve mutlaka gruba girip oyle gidin) Belki benim sansizligimdi bu iki gorev spawn yoktu fazla. 16 gorevden 3 tanesi bug'li ciktigi, bir tanesini ise benim hatam yuzunden bug var sanip yeniden yaptim. Bug dedigimde mission'i bitirip adama yaptim demeye gidiyorsunuz ama ortada adam yok.

Ring'de ise adam saldirmadi bir turlu. Sonra yanlislikla hoscakal deyince ilk fail'i aldim diye korktum. 13. missiondi. Adama geri donmek yerine shrine'a gidip restart ettim missioni fail demeden bitirdim boylece.

Mallichei'de ise kimileri sololadim diyor. biz bir MSW+MTKM, bir MSW+MPikeman, MFencer+SW+TK, Rifleman, MCM+DOC 4 kisi ilk denemede kristalleri kolay yok ettik. adamlara daldik, o sirada Mellichei'yi kamptan uzaklasatiran arkadasimiz erken donunce dağınık yakalandığımız için resmen biçildik. Sonra 10 kişi çok rahat hallettik.

Kampta minumum 13 tane 11-12K hamli Thug ve 59K hamli Mellichei var.

[Bu mesaj Eylul tarafından 20 Eylül 2004 15:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dethatt, 20 Eylül 2004 14:47 tarihinde demiş ki:
evt LS dedigim Training Saber. Novice Brawler in varsa Berserk kullanirsan dmg in dahada artacaktir.

Fortinbras:

Padawan Triallarina baslaman icin 6 branche ida almak zorundasin. 6 branche doldurunca 72 saat icinde sana 2. old man gelecek ve Mellichae nin camp inin wp sini verecek mellichae yi oldurdukten sonra shrine a gidip padawan quest lerine baslicaksin. 16 tane quest max 2 gunde biter. Quest in bi yerinde Training LS craft i yapicaksin. Bu gorevi aldigin anda İnitiate oluyorsun. 16. Quest i tamamladiginda ise shrine a gidip meditate yaptiginda padawan oluyorsun ve robe unu aliyorsun.Bundan sonra yapacagin normal combar prof grind i gibi.

6 branche derken 6 tane 4 lu demek istedin yani heralde butun progressleri demek istemedin bu arada o tree lerden hangi 6 sını tavsiye edersiniz kasmam için bende suan novice reflexes var sadece...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

6 branshe dedigim evt 6 tane tree olmak zorunda padawan trial lerine baslaman icin. Melee def ve melee accuracy i kesin al. Grind da cok etkili oluyor. Vehicle control u alabilirsin araca bindigin gibi max hiz la gidiyosun. Bh den kacmada yardimci olur. Technique Experimentation ve Assembly de alabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...