Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 vaio da performans serisi hangisiydi? bilemedimde. birde bu hd serileri 3d içerikli falan olanlar(gerçi eşşek gibi ekran varda.) oyun oynamak içinde yeterince iyimidir? varsa sony olmak koşuluyla iyi performanslı model öneriside alabilirim. sony alma falan diyenlerede baştan söyleyeyim elimde değil sony almamak zira şirketin sony ile anlaşması var ben seçicem laptopu onlar yolluyacaklar. //z serisi sağlamlık ve güç f serisi hd ve multimedia diye yazıyorda bilemedim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Z serileri daha business vari urunler sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 F serisi lazım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 işte F performansmı? öyleyse i7 li güzel bişi ısmarlıcam IT elemanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Abi işte en pahalı hangisiyse onu aldır bedavaysa, Türk stayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 öylde de en pahalısında abuk subuk özellikler gelecek birde en pahalısı demek en iyisi demek değil =) istediğim modeli seçebiliyorum türkiyede mevuct olan söyleyin birini onu seçeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 vaio z series bu ne ya 5000 üzeri ama usb 3,0 yok ve ekran 13inç. vaio 3d 3,0 var ekran boyutu 18inç fiyat 4,200 ama yinede bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Dragonfire said: vaio z series bu ne ya 5000 üzeri ama usb 3,0 yok ve ekran 13inç. vaio 3d 3,0 var ekran boyutu 18inç fiyat 4,200 ama yinede bakmak lazım. z serisinin pahalı olmasının sanırım nedeni o kadar hayvanı donanımı kucucuk bir kasaya sokuyorlar ustune bir de hafif.Zaten o senin isine gelmez. Sony'ye baglı kalmasan git alienware al kop gel derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ne alırsan al SSD olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 throine said: ne alırsan al SSD olsun. SSD'ler yetmez ona eger cok yukleme yapıcaksa.500gb'lık var mı bilmiorm ama o fiyata gider 1 tane daha pc alırsın edit:eger yanımda 500gb'lık harddisk tasıyıp belgelerimi ona saklayıp applicationları run etceksem dersen cok olur o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 sony sınırlaması var ya başka sınırlama yok. bana kalsa bende monster falan istiyorumda nekadar ben şahsım için kullanacak olsamda çoğu zaman yinede bir şirket bilgisayarı yani öyle alien monster pek durmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Z serisinin bi olayı yok. Tek olayı kasasının karbon marbon olması ekstra hafif ve dayanıklı olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 şuraya göz at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 haydi çarşambaya kadar model söylicem yollayacaklar cuma elime geçer ama daha model bulamadım. Hangisini seçsem. Şimdi sırf beleş alıcam diye en pahalısı olmasına gerek yok. Ama iyi işlemci güzel ekran ve sağlam ekran kartı şu anki hedefim. birde usb 3,0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 VAIO F21 serisi söyleyebilirsin.Hem 3D si,hem sesi,hem görüntüsü çok klas.Özellikleri de cidden sağlam(ekran kartı daha iyi olabilirdi.) Eğer ortalama fiyat olsun dersen yeni çıkan f22 serilerine bakabilirsin ya da su an kullandığım f13z8e/BI modelini önerebilirim.Blu-ray writerından,FULL HD ekranına kadar parasını sonuna kadar hakeden ürünler gerçekten. Bu arada abi monstera laptop gözüyle mi bakıyosunuz cidden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 f13 fena değilmiş bugün gelsinlerde IT ile tartışıcaz hangisini ayarlayacaklar diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar