pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 noluyo lan bu hakkari de ,yüksekova da,arkadaş o şehri ve ilçeleri boşaltsınlar,komple bombalasınlar,halı bombardımanı yapsınlar,oradan anca bu şekilde kurtulunur lan,nedir bu hakkariden çektiği bu memleketin,göt kadar şehir bir ülkeye kafa tutuyor lan:S nasıl anlatacaklar ailelerine? hayır mesele özgürlük meselesi diyenlere de ayrı sinir oluyorum,vatan korumanın özgürlükle ne alakası var,hadi verdik hakkariyi tunceliyi ,diyarbakırı,kendilerine devlet kurdular orada saldırı yapılınca güvenlik güçlerine onlarda özgürlük savaşçısı diyebilecekmi lanet olsun,sesi çıkmayan hükümete de askerede herkese de :((( http://www.haber3.com/hakkaride-saldiri-2-sehit-932378h.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Allah rahmet eylesin, şehit ailelerine sabır diliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ecevit'i o kadar çok özlüyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 haburdan çiçeklerle giren teröristleri %50 onaylayan bi halk var demişler yorumlarda, ne güzel demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 al işte bir tartışma konusu daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tartışacak neresi var, sorun zaten bunun tartışmaya açılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 doğru söylemiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 said: noluyo lan bu hakkari de ,yüksekova da,arkadaş o şehri ve ilçeleri boşaltsınlar,komple bombalasınlar,halı bombardımanı yapsınlar,oradan anca bu şekilde kurtulunur said: nasıl anlatacaklar ailelerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hatespeeche girmiyormu yaptığı yorum. edit gelsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi meseleye partizan yaklaşmayın 20 sene önce de vardı bu durum,o zamanda x partisi baştaydı,çözümsüzlük bazılarının işinemi geliyor ben bunu anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 parti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 habur sınır kapısından teröristleri gül cicekle karşılayan iktidara halkı %50 oy verdi,bence artık şu şehit olaylarına üzülmesin kimse,evet cok üzücü ama olay bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 pinkporing said: abi meseleye partizan yaklaşmayın 20 sene önce de vardı bu durum,o zamanda x partisi baştaydı,çözümsüzlük bazılarının işinemi geliyor ben bunu anlamıyorum akp iktidarından önceki 4 seneyi ve o zamanki pkk faaliyetlerini incelemeni tavsiye ederim,şayet pkk nın bitirilmiş oldugunu göreceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 şasşakirt adamlarla tartışmak demek termodinamik yasalarını anlatarak falan olaya başlamak demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 goldbaren sana söyliyeceğim hakaretin adını sen koy bekliyorum önerini hadi bakalım,kendini hawking sanan salak arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 pinkporing said: goldbaren sana söyliyeceğim hakaretin adını sen koy bekliyorum önerini hadi bakalım,kendini hawking sanan salak arkadaş http://www.sikkim-adventure.com/images/sikkim_location.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 beyler kavga var gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 "nutella yerim" said: pinkporing said: abi meseleye partizan yaklaşmayın 20 sene önce de vardı bu durum,o zamanda x partisi baştaydı,çözümsüzlük bazılarının işinemi geliyor ben bunu anlamıyorum akp iktidarından önceki 4 seneyi ve o zamanki pkk faaliyetlerini incelemeni tavsiye ederim,şayet pkk nın bitirilmiş oldugunu göreceksin bu şakamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 goldbären said: http://www.sikkim-adventure.com/images/sikkim_location.jpg http://www.gippslandinfo.com.au/images/gipps/Yarram-Map-640.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ben sana nolduğunu anlatim : Öcalanla hükümet imralıda bazı konularda uzlaşma sağladılar ama hükümetin bu uzlaşmayı masada bırakmamasını ve pratik hayatta da adım atmasını istiyorlar.Bu adımlar geciktikçe savaş artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 "nutella yerim" said: pinkporing said: abi meseleye partizan yaklaşmayın 20 sene önce de vardı bu durum,o zamanda x partisi baştaydı,çözümsüzlük bazılarının işinemi geliyor ben bunu anlamıyorum akp iktidarından önceki 4 seneyi ve o zamanki pkk faaliyetlerini incelemeni tavsiye ederim,şayet pkk nın bitirilmiş oldugunu göreceksinPKK bitirilemez bunu devlet de kabul ediyor , pkk bitirilemez çünkü bitirmek için bütün doğudaki kürtleri öldürmen gerekiyor . Son seçimlerde %90lara varan oy aldılar kaç şark ilinde . Bu ne demek ? Sandığa giden hemen hemen herkes pkkyi destekliyor demek buda pkkyi marjinal bir terörist örgüt değil halkın desteklediği bir isyan hareketi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 he bi de bunu çıkarın başımıza. terör örgütü değilmiş. geç bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 küheylan said: goldbären said: http://www.sikkim-adventure.com/images/sikkim_location.jpg http://www.gippslandinfo.com.au/images/gipps/Yarram-Map-640.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Aluriel said: he bi de bunu çıkarın başımıza. terör örgütü değilmiş. geç bunları.Doğuda yüksek oy aldıkları şehirlerdeki bütün bir kürt halkına terörist diyiceksen tamam terörist bir örgüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ben pkk terörist bir örgüttür diyorum sen saçma sapan bişey ifade etmeye çalışıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar