Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gelmiş geçmiş en iyi klip+cevabı için köle olunacak soru


Gunn

Öne çıkan mesajlar

Şöyle bi düşününce seyrettiğim en iyi kipler arasında direk Radiohead'den 3 video giriyor, Just (Do it to yoruself), Karma Police ve Paranoid Android.

Just tartışmasız EN İYİ müzik videosu bugüne kadar seyrettiğim. Şarkıyı bilip hatırlamayanalar çoktur, hatırlatayım:

Klipte asfalt üzerinde uzanmış bir adam var, birisi buna takılıyo ve "neden yerde yatıyosun" tarzı bi soru soruyor. Bütün konuşmalar alt yazı bu arada ama ağız hareketleriyle tam uyumlu yani adam "why are you lying there?" diye sorarken ağzını da açık seçik gösteriyolar.
Adamın etrafında büyük bi kalabalık oluyo, herkes aynı soruyu soruyo, en sonunda adam cevabını söylüyo ama klibin sadece orasında alt yazı koymuyolar. Bİr sonraki sahnede herkesi yerde yatarken görüyoruz.
Biraz "Pulp Fictiondaki çantanın içinde ne vardı?" tarzı bi soru olacak ama adamın ne dediğini bilen var mı? Belki urban legend olarak dolaşmıştır internette.

*çok kısıtlı bi kitleye hitap ettiğini fark eder*
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok. Ben de güzel klipler izlemek fln isterim ama izlediim klipler dream tv, mtv'den ibaret. Ondan pek yardımcı olamiicam ama benim izlediim en güzel klip klasik olan korn - freak on a leash..

Bende şimdi o asfaltta yatan adam klibini merak ettim. Bilen var mı acep?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hakikaten o çantada ne var?
Klibi anlatınca hatırladım. İlginç bir klipti cidden. Ama izlediğim zamanlarda ingilizcem yok gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam :) O yüzden anlamı konusunda yorum yok :)
Benim izlediğim en güzel kliplerden birisi Metallica'nın Unforgiven2 klibiydi. Szlerle falan uyumu çok hoştu bence. Aklıma başka klipte gelmedi nedense şimdi. Hatırlarsam :)[signature][hline]einsof_totor23, 20 Eylül 2004 00:53 tarihinde sivilcelerden kurtulmak konusunda demiş ki:
millet söyler inanmayız daha doğrusu inanmak istemeyiz,belki de saçma gelir.Ama bu benim için kesin geçerli çok denedim çünkü belki senin içinde çözüm olur.oda şu;
UFAKLIKLA VEDALAŞ!!! :-(

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dudak okuma ogrenecektim o yuzden gunn valla
o adamin ne dedigini bi bilsem...
klasik sey geyigi ya
hayatin anlami geyigi, hani filmelrde kitaplarda ok=lur ya
hayatin anlami acikalnacak, duny apatlar, reklamlar girer, reklamlar bitince evet hayatin anlami buydu hede hodo derler
hehe[signature][hline]...valla!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende izledim demin ama anliyamadim ve soyle bisey buldum

Question
This has been puzzling me for years. What does the man say at the end of the video, and what does it ultimately mean?! For Christ's sake, tell us already!!!

Answer
Howdy,
The video for Just has never been explained by either the band or the director, so there simply is no official explanation for the video.

There's a lot of theories though. Some people think its kind of a symbol for knowing something you don't want to know, while others simply think it has no meaning at all.. just an attempt at being mysterious and weird.
The video has an effect on people anyway.
At newsgroups, debategroups and other places people are very bored with the question. "Do not ask the Just question!".

What he says? God knows.
Personally I just think its a philosophical riddle of some sort. Would there be ANYTHING the man could have said to make all those people lay down? What would that be?

Its fun to think about at least. :)
If you have any theories. Let me know.

Andreas
[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gunn, 20 Eylül 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
said:
Solufain, 20 Eylül 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
Hakikaten o çantada ne var?

film zaten soruyu sordurmak istiyor. Bi yerde o çantayı açınca sanki altın sandığı açmış gibi yüzü aydınlanıyor travolta'nın. Tam Tarantino işi.


Şifresi 666 çantanın.
Ben şöyle düşündüm, ışıklandırılmalı bir çanta, ve adamlar peşinde koşuyor bu çantanın.
İçinde uyuşturucu olabilir.
Para olabilir.

Bunlar tarantino'suz bir filmde olabilecek olan olasılıklardı ehehe evet şimdi geçiyoruz tarantinolu çantada neler olabilir ;

- Uranyum plakaları olabilir.
- Kiss Me Deadly'deki çanta misali bir olay olabilir, yani nükleer bomba şeysi olabilir ki bu düşük bir ihtimal.
- Çanta'nın şifresi 666 olduğu için ruhani bir trip olabilir işin içinde, Marcellus'un ensesindeki esrarengiz bantta bunu tastikliyor ki Marcellus bayağı ruhsuz konuşan bir adam, yani çantanın içinde ruhu olması gibi bir trip olabilir.
- Çanta her açıldığında insanların kitlenmesi (Travoltanın açtığında kitlenmesi, Ringo'nun "Is that what I think?" diyerek kitlenmesi) bunun uranyum plakası yada kırmızı civa gibi ufak hacimde olan ancak değerli olan şeylerin olma ihtimalini yükseltiyor.

Bende son yazdığım en mantıklı olan.

Açık kapıdır o çanta, seyirci istediğini düşünebilir sonuçta hehe.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...