Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadasimin kizi 18 yasinda erkek arkadasiyla tatile ...

tafircan

Öne çıkan mesajlar

tafircan said:

AtlaraFisildayan said:

iksmen said:

olucak hepsi olucak :)

dini bu kadar savunuyorsun, umarım hayatında da tam bu ciddiyetle uyguluyorsundur, ha yok sadece hatırladıgında aklına gelenlerden sana dıyecek çok şeyim var.

atlarafisildayan,

insanlarin neye inandiklarini veya inanclarinin ozel hayatlarindaki payindan sanane ? bunu anlayamadim ben ..

Sen sorgu makami misin ?

hayır etrafımda o kadar çok var k, bu da onlardan biriyse sussun istedim, itici geliyor insana bir süre sonra. umarım anlayabilirsin.

her zevki tattı geldi ye sesli güldüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

mertadam said:

Madem devam ediyoruz…

abi anlamadığın nokta şu. şu değil aslında direk yukardaki. bu saydığın haberlerdeki kızların ailesinin "hadi kızım git biraz dibini dövdürt artık yaşın 18i geçti" tarzı aileler olduğunu nerden çıkardın? belki oldukça muhafazakar ve kızına bu tarz yerlere gitmeyi yasaklayan aileler ama bu aileler kızlarıyla bu tarz şeylerin neden tehlikeli olabileceğini tartışmak yerine sadece yasakladığı için kız da onları dinlemeyip özenip gitmiş ve başına bunlar gelmiş olamaz mı?

kısacası ulaşılmak istenen nokta kızın kendi isteği ve iradesiyle kendine zarar verecek şeyleri anlaması ve ondan uzak durması.

Senin de anlamadığın nokta şu ki canım, anlamadığım hiçbir şey yok.
Öyle bir devirde yaşıyoruz ki anne-babasının yanındaki kızı-oğlanı kaçırıyorlar,öldürüyorlar,taciz ediyorlar.Ben öyle senin veya ısrarla burada dönüp dolaşıp olayı baskıcı anne-babaya bağlamaya çalışanların anladığınızın aksine baskıyı savunmuyorum.Son derecede özgürlükçüyüm ve çocuğumu da böyle yetiştiriyorum.Ama ben dünyaya güvenmiyorum ve elimden geldiği kadar kızımın bu şerefsiz dünyaya kontrolüm altında devam etmesini istiyorum.Onu yitirmekten,başına her türlü felaket gelmesindense mümkün olduğu kadar kontrolüm altında olsun.Nasıl olsa kendi ayakları üzerinde duracağı yaş da gelecek. Ama o yaş 18 değil.
Diyelim ki 25-26 yaşına geldi ve kendi kararlarını alır duruma geldi.Eyvallah.Ama o durumda bile ben kızımı onu rahatsız etmemeye çalışarak kontrol ederim,kontrol altında tutmaya çalışırım.

Şimdi bu yazdığım benim dünyaya bakışım.Bunu beğenmeyen kendi bildiğini yapsın ama ben böyle yapıyorum,yapmaya da devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Kendinizi yoruyorsunuz. Böyle adamlar kızları baskı sonucu yalan söyleyip sağa sola sevişmeye gidene ya da başlarına (Allah korusun) böyle bir olay gelene kadar yanlış yaptıklarını kabul etmezler. O saatten sonra da iş işten geçmiş olur zaten. Kız yeterince iyi yalan söylüyor ve böyle bir olaya maruz kalmıyorsa da bunu kendi ebeveynlik başarıları olarak görmeye devam ederler.

Ya sen ne saygısız,küstah bir adamsın.
Senin görgün-kültürün kız çocuğun 18 yaşına gelince babası-annesi izin vermediğinde sağa-sola sevişmeye gitmesi ile sınırlı,bu belli.
Ama o kadar da uzun boylu değil be güzelim.Yani senin annen,bacın,teyzen,halan böyle mi yaptı-yapıyor da sen bu fikirleri savunuyorsun bilmiyorum da bu memleket henüz Amerika,Hollanda,İngiltere olmadı.Bu yazdıklarımın köktendincilikle,muhafazakarlıkla falan da alakası yok.Dinsiz adamım neticesinde.
Hayır,kendi görüşüne saygı duyulmasını istiyorsun,bu belli çünkü ısrar ediyorsun savunduğun şeylerde.Ama karşı tarafa da saygı duy be birader,böyle hakaret hakaret,nereye kadar?
Özelden yazıyorum,işine gelmiyor, özelden bana saldırmayı bırak diyorsun.Aha ben de buraya yazıyorum.Biraz saygı,biraz edep.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen olur da bir gün kızın olursa (ben başım kuma gömülüyken) hazırla kızının bavulunu,hatta otelini-tatil köyünü,uçak biletini de ayarla,erkek arkadaşı ile tatile yolla Aluriel.

Edit: Hatta, ne demek, nasıl olsa gidip elin oğlu öğretecek. Otur sen öğret o zaman kızına nasıl prezervatif kullanıldığını.Amerikalı babalar öğretiyor.Böylece kızın özgür bir birey olarak yetişmiş olur.Dünyanın bütün kötülüklerine karşı olanca donanımı ve koruması olur(prezervatif bu,boru mu)...
Sosyal ağlarda paylaş

mertadam said:

hedehodohop.
Sen ne anladın da ne diyorsun?Okudun mu bütün yazılanları?
Mevzunun ne olduğundan en ufak haberin var mı?
Şu konunun başından beri yazdıklarını okuyorum.Bu işler hep böyle başlar birileri ''güvenlik'' gerekçesiyle seni eve kapar , birileri ''güvenlik'' gerekçesiyle başına asker diker birileri ''güvenlik'' gerekçesiyle sınırları çizer..vs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...