ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Google Market'e erişemiyorum, onu baştan söyleyeyim (nasıl düzelebileceği ile ilgili fikirler ayrı bir başlığın konusu olabilir). Bana, piyasadaki çoğu uygulamayı bulabileceğim bir market uygulaması lazım. Applanet sürekli kapalı, samsung market ve slideme marketplace'te ise hiçbir şey bulunamıyor. Alternatif önerileriniz var mıdır, siz ne kullanıyorsunuz? Kullandığınız uygulamanın .apk dosyası elinizde varsa daha da süper olur. Teşekkürler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Google market var alternatif olarak :P niye erisemiuosun haci? Daha once erisiyodun da simdi mi yalan oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Daha gelen ilk cevaptan konunun neden erişemediğime dönmesinden korkuyordum ben de ahah. Ya root ettim sonrasında enable edemedim marketi, var mıdır ki bir yolu? Geçici çözüm olarak bir market tavsiye etseniz süper olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 https://market.android.com/ Bu google market mi oluyor ? Daha yeni kullanmaya başladım android ondan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 AppBrain in app marketı var, androidmarketdaki çoğu uygulama burda da var. Evet ged o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 appbrain google marketi kullanıyor source olarak bildiğim kadarıyla dolayısı ile arkadaş google markete erişemiyorsa oraya da erişemez. Şu samsunglar fln TR'a ilk girdiğinde kullandıkları market vardı adını hatırlamıyorum şu an orası çözüm olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 root et 3 dklık iş apk kurmaktan daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 root edildi zaten, buna rağmen market açmıyor; force close yiyorum devamlı. yeni rom yüklemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Neyle root ettin? Değiştir onu, CWM rootu falan kur. Al hatta bunla root et, ben kullanıyorum herhangi bi problem yok. http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=625689&d=1308103282 Bu da topiği http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399 XDA forumlarında daha bir sürü rom bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abi rooting ile custom rom kurmak aynı şey değil ki, root accessi aldım, ama custom rom kurmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 black market app flashla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Root ederken custom rom kurmak zorunda diil misin? Market yada herhangi bir uygulama iptal oluyorsa romla ilgilidir diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 yok root ederken custom rom gerekmiyor, ben kendime root access aldım; alternatif market uygulamaları falan yükleyebiliyorum; sadece google market açık değil işte şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bu dosya custom değilmi XWKDD_insecure.tar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Yapıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 an itibariyle populer bir cok uygulamaanin bulundugunu tegit ettigim guzzelim tarayicimiz opera nin mobile store mobilestore.opera.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar